Feorn Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Witam Mam pytanie,czy ktoś na forum spotkał się z tą repliką(podepnę dodatkowo link https://gunfire.pl/product-pol-1152213330-Replika-karabinu-wyborowego-SA-S01A-Czarna.html ) i mógłby podzielić się opinią o niej ? Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Fajny wygląd. Taki wysmakowany. Nie jakiś karakan, No i cena fajna. Ciekawe tylko co tam siedzi w środku i czy można coś zadowalającego z tego zrobić. Czy tak jak w 99% procentach tego typu replik. Trzeba będzie wymienić wszystko. Pewnie tak. Ale jeśli nawet. To jestem ciekaw opinii speców od snajperek. Bo sam się przymierzam. Ot tak. Po prostu żeby mieć. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Wydaje mi się, że repliki snajperek dzielą się na te które opłaca się tunigować i te które nie. Tak rekreacyjnie miałem okazję strzelać, z lekko tylko podtuningowanego L96 Wella i jedynym atutem była ilość FPSów, bo zadowalającej powtarzalności nie byłem w stanie osiągnąć. Mam nadzieję, że zakładając ten temat wiesz z czym wiąże się kupno snajperki powiązane z chęcią jej "bojowej" użyteczności. Quote Link to post Share on other sites
Wertyn44 Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Żeby na wellu dobić 550-600 FPS to wystarczy 70 zl. Wątpię żeby można było.na tej podstawie oceniać ta replikę , choć na pewno jest lepszy od tej specny . Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Żeby na wellu dobić 550-600 FPS to wystarczy 70 zl. Wątpię żeby można było.na tej podstawie oceniać ta replikę , choć na pewno jest lepszy od tej specny . O tym właśnie mówię, że przy znikomym tuningu nie da się wyciągnąć z snajperki nic sensownego. Quote Link to post Share on other sites
Feorn Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 (edited) Dziękuje za rzetelną odpowiedź,zadaję sobie sprawę że trzeba dużo wymienić w karabinie,aby w ogóle móc mówić o nim "snajperski". Edited December 30, 2017 by Feorn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts