ashigara Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Bluza z PS nie wymaga impregnacji, przetestowałem ją w Czechach na imprezie w deszczu i nie było problemów. O tą lnianą z N to bym się obawiał, mam podobną, snajperską Spearhead i przemaka. Kurtka hbt w b.dobrej cenie tylko ciekawe jakie koszty wysyłki? Quote Link to post Share on other sites
Meister Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 20 godzin temu, Mekar napisał: Spodnie w suknie najpewniej kupię sturma, bo mają opinię wytrzymałych. Ja bym jeszcze na Twoim miejscu rozpatrzył wszelkie wady i minusy. Nestof ma też spodnie robione na swoje zlecenie, czyli prod. Gavin. A opinia o nich jest taka, że są o klasę wyżej od Sturma. + też cena niższa o dziwo Miałem od nich bluzę M43, mam spodnie FJ i daję bardzo wysoką opinię. Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Nawet sam sprawdziłem na ostatnich wycieczkach górskich. Quote Link to post Share on other sites
Mikasso Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 Mam spodnie m43 prod. Gavina i polecam mocno. Do tego stopnia, że chodzę w nich po domu, bo są takie milutkie :D Jedyny mankament to kolor sukna - (wiem, odcieni feldgrau były dziesiątki) wydaję się zbyt jasne, jak na późny okres wojny. Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted March 8, 2021 Report Share Posted March 8, 2021 Mam zapytanie ! Potrzebuję bluzy dla siebie M 43. Może komuś gdzieś zalega ? U Nestofa na tą chwilę nie ma. Potrzebuję rozmiar L lub ewentualnie M w ich rozmiarówce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts