UnTiTleD Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Wypada w końcu założyć temat, bo nikt się Brenami nie chwali CZ 805 BREN ASGDK - flathop Modify - skośny chwyt przedni i gumowe okładziny RIS - ACOG 4x32 Theta Optics - midcap cymy (wymaga poprawki, bo nie podaje) i oczywiście taktyczne gumki navy seals Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Podoba mi się ale krótsza wersja. Za kilka tygodni napiszę do Ciebie jak się sprawuje :) Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 (edited) Ładny. Choć mnie kłują w oczy te "gietowe" magi. Nie lubię strasznie. Nic nie poradzę. :teeth: Nie za blisko kolby ten ACOG, wygodnie tak? :icon_wink: Osobiście musiałbym mięć chwyt kątowy albo przesunięty minimalnie do przodu, albo w zamian zwykły, prosty chwyt przedni. Zbyt często trzymam rękę na gnieździe magazynka, a dolny RIS dość krótki. Jak długo go masz? Jak się sprawdza? Edited February 15, 2018 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Panowie, czytajcie regulamin działu, w tematach umieszczamy tylko zdjęcia replik, wszelkie dyskusje powinny znaleźć się wyłącznie w tym temacie... Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted February 25, 2018 Author Report Share Posted February 25, 2018 Po odpowiedzi zapraszam do działu na dyskusje :) Quote Link to post Share on other sites
Wolf_isengrim Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 To może ja pochwalę się nową zabawką :) Technicznie z oryginału został tylko (pomijając korpus) szkielet GB i komora HU :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts