SzymonGIGN9 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Witam, czy ta strzelba: http://www.taiwangun.com/sprezynowe/strzelba-m309-black-ee?from=listing&campaign-id=19 nadaje się na replikę boczną? Jeśli nie, prosiłbym o doradzenie lepszej strzelby na broń boczną do 100 zł. Słyszałem że agm już nie jest taki dobry jak kiedyś. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Jeśli chcesz stosować jako boczną to pomyśl o wersji 3-lufowej. I nie wiem gdzie wyczytałeś, że AGM już nie jest tak dobry. Nadal jest. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Nie wolisz kupić faktycznej broni bocznej, tj. pistoletu - M9 STTI, jeśli mówimy o przedziale do 100 zł ? Quote Link to post Share on other sites
SzymonGIGN9 Posted February 19, 2018 Author Report Share Posted February 19, 2018 Nie wolisz kupić faktycznej broni bocznej, tj. pistoletu - M9 STTI, jeśli mówimy o przedziale do 100 zł ?Miałem, stwierdziłem że nie za bardzo podobają mi się beretty. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts