Robokom Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje i jest możliwy do kupienia, szukalem juz chyba wszedzie ale może ktoś cos słyszał o takim cudeńku. Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Nie, nie istnieje. Jeśli poważnie podchodzisz do tego, by podpinać magi od SWD do AK, to kibicuję projektowi. Jest to do wykonania przy odpowiedniej ingerencji w korpus repliki, ale nie wiadomo, czy kanał podający kulki zgra się z komorą HU (nie miałem w rękach magów od SWD). Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Zawsze można wydrukować przelotkę: https://www.thingiverse.com/thing:1057379 ale to ani ładne, ani praktyczne. W jakim celu chcesz to zrobić? Krótkie magi do AK będą podobnie wyglądać. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Ta przelotka jest bleeee Może planuje zrobić jakiś fajny custom typu "romak" albo "tabuk", więc niech robi :D Zawsze fajnie widzieć nietypowe repliki niż kolejne m4mod15mk18spr01lgbt20 Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Tak jak koledzy wyżej napisali, albo robić samemu, bawić się w rzeźbienie body i magów albo kupić krótkie magi od AK które może i zawężą możliwośc budowania customa ale jednak ciągle pozwolą na zbudowanie takiego Radom Huntera czy Tabuka bez ingerowania w body. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Nie wiem czy wiecie, ale Tabuk i Radom Hunter strzelają amunicją 7,62x39. Jedynie PSL strzela 7,62x54R. Quote Link to post Share on other sites
Robokom Posted March 18, 2018 Author Report Share Posted March 18, 2018 Dzięki za Info, moim projektem jest zrobienie wygodnego Karabinu Wyborowego z AK w czym standardowy magazynek niestety przeszkadza widziałem krótkie magi podajże na ehobby ale niestety to są hi-capy, ale mogę się mylić. Wydłużona sylwetka co za tym idzie dłuższa lufa wew, około 500fps, dość konkretnie zrobiony GB i nic tylko się kłaść i wspierać szturmowców celnym Semi albo kilkoma seriami kompozytu :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts