crown94 Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Witajcie :) podobają mi się karabiny wyborowe samopowtarzalne oraz snajperskie z I i II wojny. Są moze repliki którymi warto się zainteresować? Chodzi mi o cos, co w stocku będzie dobrę, nie wspominając o dobrze wykonanym body. Najbardziej rozmyślam na temat karabinu snajperskiego, ponieważ nie ufam za bardzo gaziakom oraz elektrykom. Zalezy mi na dużym skutecznym zasięgu oraz pożądnie dopasowanym drewienku. Może być zarówno szkopska jak i hamerykanska. Wiem że jakość kosztuje, wiem że "duże" wymagania, ale zależy mi na żywej dyskusji i wymianie informacji. Moze są jakieś firmy które się w tym specjalizują, albo ktoś ma cos ciekawego?? keep going! Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Nie ma czegoś takiego jak dobry karabin snajperski w stocku. Dodatkowo repliki historyczne często (a może i w ogóle) nie mają takiego potencjału tuningowego. Z tego co wiem ze springa Kar98k oszałamiających osiągów nie uzyskasz. Twoje wymagania spełniłby zapewne custom na bazie, którejś z polecanych replik współczesnych snajperek. Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Tylko custom bo oprócz Tanaki reszta to niestety kicha pod względem wykonania jak i osiągów. Quote Link to post Share on other sites
crown94 Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 rzeczywiście przemyślałem temat i moze byc ciężko, szkoda ze z m4 nie ma tego problemu ;p Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Ja mam Springfielda M1903 na oryginalnych, wojennych częściach na sprzedaż, po tuningu u Dexa, z montażem i lunetą. Ale to nie są tanie rzeczy :) Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Tu wal z takimi pytaniami - gościu robi customy na częściach standardowych, więc łatwo dostępnych pod tuning, sam z nim pisałem, nawet kolbę zrobi tak, żeby mancrafta wsadzić. http://wmasg.pl/pl/profil/show/37701 Tu jest post na jego temat + zdjęcia jego dzieł. https://www.facebook.com/groups/409012742554599/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts