crown94 Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Zakładam temat, ponieważ jest deficyt informacji na temat tego produktu. Chodzi mi o wasze doświadczenia z nim, może ktoś widział, może ktoś strzelał. Nie interesuje mnie opinia na temat otoczki, nie chodzi o kwestionowanie ceny i promocji oraz producenta. Zależy mi najbardziej na wypowiedziach szczęśliwych posiadaczy. Pozdrawiam i proszę nie zostawiać rozgoryczenia! Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Jest już taki temat w dziale karabinów wyborowych. Link to post Share on other sites
crown94 Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 nic tam nie ma a tu sie pojawily 2 niepotrzebne posty... czekam na doswiadczenia z tym produktem, reszta prosze nie smiecic Link to post Share on other sites
Budweiser Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Ee? To może ty nie śmieć i pisz już w istniejącym temacie, a nie zakładaj kolejnego? Link to post Share on other sites
crown94 Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 czekalem na doswiadczenia z produktem ale jak myslalem polala sie cebula, dzieki peace polskie fora brawo biedaki Link to post Share on other sites
Budweiser Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 (edited) Po pierwsze to "cebulę" pokazujesz ty. Brakiem kultury i zerową interpunkcją. Wypadałoby przeczytać i dostosować się do regulaminu skoro tak bardzo chcesz oceniać te "polskie fora". Ile ty masz internetowy krzykaczu lat? Domyślam się, że ulżyło ci po wyrzuceniu tej jakże cennej wypowiedzi z siebie. Przejawiasz typowy przykład użytkownika 90% "fór" internetowych w tym kraju. Zerowa kultura dyskusji, zero merytorycznej treści i jeden wielki burdel na kółkach. Administrację proszę o wyciągniecie wniosków. Jak widać poniżej w innym temacie dało się kulturalnie, więc co się nagle stało? Różne osoby na jednym koncie, rozdwojenie jaźni, czy okres? Edited April 1, 2018 by Budweiser Link to post Share on other sites
crown94 Posted April 1, 2018 Author Report Share Posted April 1, 2018 spojrzalem na twoje wyposarzenie i juz wiem o co chodzi Link to post Share on other sites
OFF Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Zasady podforum są proste. Masz się do nich stosować, w przeciwnym wypadku pożegnasz się z forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts