Ariel_ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 No to dobrze że dali szynę. Nie masz koli/lunety to zdejmujesz i jedziesz na machanicznych. Quote Link to post Share on other sites
grabo_luk Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Trudo sie do nich przyzwyczaic... ale potem juz idze latwo strzelanie z nich :) Ciezko sie celuje w nocy, gdyz muszka ze szczerbinka zlewaja sie z oteczeniem.... da sie temu jakos zaradzic? moze by zrobic biala farba kontur na muszce? P.S zamowilem lufe 40cm do niego, zobaczymy jak bedzie strzelal :) Quote Link to post Share on other sites
grabo_luk Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 No to witam ponownie :) Po założeniu lufy i odpowiednim ustawieniu BAX'a (po prostu go przekręciłem troszeczkę) strzela super :) zasięg wzrósł, teraz kulki 0,20g są lekkie i lecą strasznie do góry, zalecam strzelanie z 0,23g lub 0,25g(dużo lepsza celność, na nich osiąga lepszy zasięg niż na 0,20g, niestety nie testowałem 0,23g... ale to nastąpi za jakiś czas). Zmiana lufy daje dużo, w moim wypadku to lufa z allegro, wykonana na zamówienie, ale spisuje sie bardzo dobrze, pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 opłaca się go kupić czy lepiej shotguna z AGM? Quote Link to post Share on other sites
SonicX Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Ja to mam inny problem.. odkąd go kupiłem strzela strasznie słabo i w ogóle nie podkręca kulek. Wczoraj rozkręciłem i .. no właśnie , nic.. Była komora hopup i gumka, i nic więcej.. czy czegoś tu nie brakuje ? Nic nie podkręca kulek.. Lecą max 30m ale to już zasię całkowity, skuteczny ok. 15m.. Co zrobić żeby to podkręcić? Zapoda ktoś zdjęcia jak ma być złożona komora hopup z tym całym baxem ? Edited December 12, 2008 by SonicX Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Zobacz przez lufę z założoną komora czy widać od góry coś w kształcie litery B. Na 99% coś widać. Podłóż między gumkę a tę część co dociska ją kawałek izolki. Jak te "B" lepiej widać (bardziej wysuniete w dół), to znaczy że możesz składać i sprawdzić czy podkręca. Innym powodem mogę być lipne kulki, np. Cyberguna. Już Pestki lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts