Zagorix Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Szanowni Kupiłem co prawda APS 96 Maruzena, jednak widzę, iż magazynek ma z przodu, nie jak oryginalna snajperka serii AW(-P; -M; -S; -SM etc.) A więc na PLUS realności, odwzorowania repliki wychodzi chyba Tokyo Marui L96 Jak jest pod względem dostępnych części, możliwości tunningowych? (ponoć Tokyo Marui ze względu na budowę nie można ulepszyć do 650 fps'ów, przeszkadzać ma długość cylindra, który nie obsłuży sprężyn takich jak np. m190 guardera, 210sp laylaxa Jakie byście wymienili PLUSY a jakie MINUSY dwóch broni: Maruzen APS 96 a Tokyo Marui L96 Zacząłem się zastanawiać czy naprawdę dokonałem dobrego wyboru wybierając APS 96 niż TM L96 Wszelka merytoryczna i oparta na doświadczeniu odpowiedź mile widziana Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Miałem klona aws (cm 703) i katorga jest później z podawaniem kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts