RalfButton Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Nowość od Specny, cena całkiem niska, ponoć zgodna z VSR Może już ktoś posiada ? Jakieś opinie ? Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Jeszcze nie kupiłem ale byłem w Gunfire i dotykałem. Pierwsze wrażenie robią dobre, replika wydaje się być solidna ale powiem co nieco więcej za jakiś czas jak już będę ją miał w domu ;) Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Komora HU kompletnie niekompatybilna z żadnym z popularnych obecnie systemów i to już na starcie kasuje ją jako replikę snajperki bo może i reszta jest kompatybilna z VSR ale najważniejsza część jest o dupę roztłuc. Jak na razie nie słyszałem żeby ktoś znalazł pasujący zamiennik ani żeby udało się do-dłutować jakieś inne druciarskie rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 Widziałem też recenzję na YT - problem z uszkadzaniem gumki hop up, słaby zasięg, hop up nie dźwiga ciężkich kulek. Cyma cm.700 lub JG Bar 10 lepsze Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Dobra coś już mogę o niej powiedzieć, wystrzeliłem już z 1.5k różnych kulek, od 0.20 do 0.36 hopek kręcił, miał lekki problem z 36 ale jeszcze dało się strzelać ;) Zasięg jak na stokową snajperkę nie jest taki zły, gdzieś koło 60-65m kulka jest w stanie trafić, gorzej zdecydowanie jest z celnością :/ Do 40-45m za każdym razem trafiałem w kartkę A4 ale później zaczynają się lekkie schody, czasami kulka leci idealnie prosto czasami skręca w prawo, różnie to bywało. Wykonanie jak na tak tanią replikę(350zł) jest na dobrym poziomie, nic nie lata nic nie trzeszczy, jest tylko ten problem z głowicą cylindra i gumka, jest lekki luz na cylindrze ale to jest mały kłopot :) Komora mimo to że jest niekompatybilna myślę że nie będzie sprawiać problemów, jest metalowa trochę się ją porzeźbi i będzie git. Już powoli zmierzam ku tuningowaniu jej i zobaczę na co ją tak naprawdę stać, może się uda może nie, warto spróbować :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts