Cube_Z Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 (edited) Cześć, Pierwszy post, więc łatwo wywnioskować, że dołączam do sportu :) W tym tygodniu udaję się do gunfire, no i od tygodnia mam dylemat, którą replikę wybrać: 1. SA-E01 2. SA-E06 1. Porównując oba modele (z powodu braku doświadczenia i wiedzy) nie widzę zbyt wielu różnic. Gdybym je znał, to może i decyzja byłaby prostsza. Czy różnica jest tylko w modelu repliki, szynach i ergonomii? 2. Jeżeli już wybrałem serię EDGE, to nie oglądać się na niższej jakości CORE? Pieniądze nie koniecznie odgrywają rolę, a bardziej rozsądne wydawanie ich. Dzięki za cierpliwość przy kolejnym pytaniu początkującego. Edited May 6, 2019 by Cube_Z Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 To nowość na rynku. Możesz nie dostać za wiele odpowiedzi. Poza tym mamy wątek o replikach tej serii - https://wmasg.com/pl/forum/topic/167955-specna-arms-edge/ ;) Nawet pojawiła się u nas recenzja jednego z modeli. Jeżeli nie widać różnicy w opisie a tylko w wyglądzie to tak, dopłacasz za bardziej "taktyczny" front. Quote Link to post Share on other sites
Redmonk93 Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 33 minuty temu, Cube_Z napisał: Cześć, Pierwszy post, więc łatwo wywnioskować, że dołączam do sportu :) W tym tygodniu udaję się do gunfire, no i od tygodnia mam dylemat, którą replikę wybrać: 1. SA-E01 2. SA-E06 1. Porównując oba modele (z powodu braku doświadczenia i wiedzy) nie widzę zbyt wielu różnic. Gdybym je znał, to może i decyzja byłaby prostsza. Czy różnica jest tylko w modelu repliki, szynach i ergonomii? 2. Jeżeli już wybrałem serię EDGE, to nie oglądać się na niższej jakości CORE? Pieniądze nie koniecznie odgrywają rolę, a bardziej rozsądne wydawanie ich. Dzięki za cierpliwość przy kolejnym pytaniu początkującego. j/w poza wyglądem i ewentualnymi bolączkami z jednym lub drugim frontem, różnicy brak Quote Link to post Share on other sites
Cube_Z Posted May 6, 2019 Author Report Share Posted May 6, 2019 Rozumiem, dzięki za odpowiedzi. Skoro to nowe modele i za wiele doświadczenia z nimi nie ma, to po prostu wezmę obie do łapy i wybiorę tę, z którą poczuję chemię :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 Jeżeli masz taką możliwość to tak chyba będzie najlepiej :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts