Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH]M3 super 90 - czy warto ?

Recommended Posts

Na początku zaznaczę że czytałem (chyba) wszystkie tematy o tej broni ale nie mogę jednoznacznie sobie odpowiedzieć. Mianowicie :

Zawsze chciałem mieć strzelbę, trafiła mi się okazja kupienia M3 super 90 TM + plastikowe pudło do transportu (takie z gąbką) za 800zł.

Byłem zdecydowany dopuki nie przeczytałem o awariach rozdzielacza, broni chcę używać głównie w budynkach. I teraz pytanie , czy jest sens wydawać 800 zł na broń która w każdej chwili może się popsuć ? A może coś źle rozumuję ;-)

Dowiedziałem się że w firearms mieli kiedyś ten model właśnie z uszkodzonym rozdzielaczem i nie byli w stanie jej naprawić. Czy to prawda że serwis ma trudności z taką naprawą? Może jest problem z częśćmi?

Strzelba bardzo mi się podoba ale ...... jestem w kropce. Dużym plusem dla mnie jest to że kupuję od kolegi któremu kasę mogę oddać w ratach. On używał tej broni od 2003.X. i nic się nie działo.

Nie opłaca się. Na MG kupisz za prawie tyle samo i masz jeszcze roczną gwarancję. Nawet jeśli kolega Ci dokłada do tego dodatkowe shellsy to się nie opłaca bo jest ryzyko, że się replika posypie. Co to w ogóle za kolega, co sprzedaje dwuletnią replike za cane nówki ? :roll: A na raty to na bank bym nie brał... ale wczystko zależy jak używany był ten shotgun i ile shellsów dostajesz 8)

Jak bym tylko pracował to wcale bym się nie zastanawiał :) ale niestety jak powiem matce że chcę na raty "pistolet" za prawie 1000zł to pomyślała by że z choinki się urwałem. A jak na raty w sklepie to tylko na nią lub ojca (on ma taki sam stosunek)

Rozmawiałem z tym Kolegą co "poprawił" fabrykę klejem i sprężynką. Powiedział że to samo może u mnie wyczarować , jeśli patent się uda to pewnie zakupię strzelbę.

No to jeszcze nie tak zle :D jak ja powiedzialem mamie ze chce kupic karabin za 300zl to mnie z domu chciala wygonic :D ale jakos ja udobruchalem i kupilem za 1000zl 8) . Moja taktyka byla taka ze mowielm jej jakie to nie jest fajne, a jakim bym byl szesliwy, wszyscy moi koledzy z gg takie maja, nawet lepsze itd, powodzenia :wink:

Czy warto? Odpowiedź zależy od tego czy:

-jarają cię takie klimaty.

-nie bawi cię sianie plastikiem z Hi-cup'a .

-wolisz klimat a nie koniecznie przewagę techniczną.

-radzisz sobie ze sprężyną ale nie bawi cię snajpienie.

-umiesz trafić jako tako "w plamę".

Jeśli odpowiedzi są twierdzące nie widzę przeciwwskazań w posiadaniu i używaniu swojego wymażonego shotgun'a.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...