TUZIOL Posted March 3, 2003 Report Share Posted March 3, 2003 Gralem niedawno z AWR_Sowiet w gre, ktora sie zowie "SOLDAT". Jest to mieszaninka znanego juz "liero" i "Counter-Strike" ;) Dosc wciagajaca gierka. Zwlaszcza jak gra sie na 2 teamy w "capture the flag". Niestety mam unregistered version. Ma ktos full version tej gry ? :) Czekam na odpowiedz i pozdrawiam... PS : Gra dostepna na www.soldat.prv.pl Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted April 17, 2003 Report Share Posted April 17, 2003 gra jest wypaśna :D oprócz capture the flag lubie też ten tryb co jedna drużyna broni flagi a druga musi ją zabrać :) Bardzo wciągająca. Fajne też jest jak po necie grasz z włączonym realistic mode :) Quote Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted April 17, 2003 Author Report Share Posted April 17, 2003 Niestety mam unregistered version i nie moge grac po necie ;) A ja lubie capture the flag :D I zazwyczaj biegam z kalaszem. :) Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted April 17, 2003 Report Share Posted April 17, 2003 ja to różnie, ostatnio zaczełem ganiać z tym małym mini gunem, doceniłem jego siłe :) ponieważ równo strzela nie to co ta duża wersja :) Lubie też popykać z desert eagle :D (czasami lepsze niż karabinek) :D Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Niestety mam unregistered version i nie moge grac po necie ;) nie wiem przez ten ";)" czy mam traktowac powaznie wypowiedz :P ale w unreg. tez mozna przeciez grac po necie. osobiscie stosuje soldata jako wspanialy srodek odstresowujacy (5minutowy deathmacht z 4 botami na hardzie to jest to :) ). oczywiscie preferuje tryb "realistic" :)... pare rzeczy kluje w oczy w grze (2 deserty, ak-74 z 40 nabojami w magazynku itp) ale ogolnie gra naprawde mila :P Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Dobra gierka na chwile nudy albo na odstresowanie. :wink: Też mam unregistered i jakoś mi "wszystko" chodzi. Quote Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted June 4, 2003 Author Report Share Posted June 4, 2003 To moze ja mialem jakas trefna wersje ? :) Jak bralem na multi po necie to jakos nie moglem na zaden server sie wbic. Mimo ze miejsce tam bylo. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 moze masz po prostu starsza wersje i przez to nie mozesz sie polaczyc? (ostatnia to chyba 1.1.3) Quote Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted June 5, 2003 Author Report Share Posted June 5, 2003 Moze masz racje. Sciagne najnowsza. Pozdrawiam... Quote Link to post Share on other sites
|Burza| Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Gra jest naprawdę wciągająca.Może oprawa audio-wizualna nie powala, ale rekompensuje to z pewnością niesamowita grywalność.Polecam Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Jedna z najlepszych gierek... realistic jest po prostu śmieszny i wciągający. Ja latam z granatnikiem. A swoją drogą ciekawie jest kiedy opanujesz opcję "biegnę jak toczący sie głaz".. kombinację skoków i kucnięć(czyli w biegu- turlania się) :uśmiech: :killer: :killer: Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Panowie ( i panie?) może umówimy się na mecz? Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 w każdej chwili :killer: Quote Link to post Share on other sites
FIFEK Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Gra jest po prostu super!!! Można łatwo rozładować nerwy :lol: Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Uwielbiam tą bezsensowną rzeźnię i do tego w tle piosenkę necropolis czy jakoś tak. Quote Link to post Share on other sites
Side Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 niezły ten Soldat ^^ Podobne do Liero rzeczywiście Quote Link to post Share on other sites
adek Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Ostatnio też sobie w to pogrywam, świetna gra :D Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 może się jakoś spotkamy na serwerze jakimś powiedzmy dzisiaj koło 20 ? korzysta ktoś z xfire`a ? Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Gra miła, miła spedziłem na niej duużo wieczorów, Ba! nawet w klanie byłem :) Ale doszedłem do wniosku, że nic nie oddaje tego klimatu pola walki jak Battlefield 2 :)) Pozdrawiam Szarak Edited August 27, 2007 by Szarak Quote Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Gierka jest wspaniała. Pamiętam, że spędziłem rpzy niej mnóstwo czasu. Do tego fajnie czasami było pokręcic troszkę w ustawieniach i nieco nazmieniac właściwości broni, ale ogólnie starałem się zachowac wszystko tak jak byc powinno. Sam dobór arsenału jest bardzo fajny (prawdziwa przeglądówka ciekawych broni), bardzo dobrze gra sie w multi. No i nie trzeba miec wielkiej krowy zeby to odpalic. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 w soldata gram codziennie:) w godzinach wieczornych mozecie mnie spotkac na serwerach leo (najlepiej sobie w filtrach stawic mod realistyczny) nick qq Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Fajna giera,grawłem kiedyś ale też miałem unregistered version i grałęm tylko w sp Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Mo pierwszy, samodzielny mod. http://files.filefront.com/hl2modrar/;9254584;/fileinfo.html Wprowadza trochę klimatu Half-Life 2. Zmienia obrazki broni, dźwięki i nazwy. Interfejsu i botów nie zmieniałem. Ściągajcie i oceniajcie. Quote Link to post Share on other sites
swrsc Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja polecam tryb realistyczny i survival i serwery hks i airwalk tam najczęściej mnie można spotkać ;d w nic innego nie gram :killer: Quote Link to post Share on other sites
Famaz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 fajna gra :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts