ORKAN_Hubert Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Jeśli to był PP25 to nie mogła go kupic dawno, bo chyba od niecałego roku jest on produkowany :wink: Ale może mieli jakiś zapas woodlandu z którego go uszylil. Chyba można zamknąć ten wątek, zgadzacie się? Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Chyba można zamknąć ten wątek, zgadzacie się? Jak najbardziej. Mysle ze wszystko zostało wyjasnione. Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (nie znalazlem odpowiedniejszego tematu, wiec pisze tutaj) wszystkim niezadowolonym z odcienia "oliwki" (która oliwkę w ogóle nie przypomina) jaką prezentuję sobą pp25 polecam nastepujący sposób: - zakupujemy puszkę lakieru montana w dowolnym odcieniu (ja wzialem z serii gold kolor - GL 1160 - Olive Green) - malujemy plecak (osobiscie malowanie sobie rozlozylem na pare etapow, by nie trzeba bylo klasc plecaka na dopiero co pomalowanej powierzchni) - czekamy tydzien az przestanie smierdziec - cieszymy sie nowym kolorem material dobrze przyjmuje lakier - farba nie odpada, materiał nie sprawia wrazenia nim zniszczonego. jak bede mial okazje to umieszcze zdjecia. btw. ten GL 1160 w porownaniu z szelkami w plecaku jest jasniejszy. plecak poza tym teraz troche się "swieci" (b. mozliwe ze malo zrecznie nalozylem warstwy farby, tzn za duzo waliłem na raz), ale ma o wiele ladniejszy odcien PS. jedna puszka (400ml) starczyla na pokrycie calego plecaka (nie malowalem "prawdziwie oliwkowych" fragmentow) Quote Link to post Share on other sites
filo16 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Widziałem woodland janysa na ps20 i nawet sie nie pytałem o PP25 w tym "czymś", wybrałem DPM poniewaz był najwierniejszy oryginałowi, ładne plamy, troche bardziej "stonowany" niż oryginalny DPM jak dla mnie to do woodlanda jest super. Radze uważac na klipsy, lubia pekac nadepniete lub na mrozie gdy za energicznie ich urzywamy :/ jedyna wada jaka znalazłem w tym plecaku. Przezył duzo i jak dla mnie jest to sprzet najwyższej klasy. Serdecznie polecam. Zeby nie było ze nic nowego nie wnoszę.... tylko takie znalazłem na szybko. Quote Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 na tej stronie są chyba wszystkie dostępne w Polsce rzeczy Janysport: http://www.scout.com.pl/ -> SPRZĘT TURYSTYCZNY Quote Link to post Share on other sites
Springfield Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 http://www.pentagon.pl/catalog/product_inf...&products_id=62 No to, cholera, to coś ma X lat? Mówicie, że już dawno ich nie produkują... Szkoda. Pozdrawiam, Spring [EDIT] Dobra już pojąłem o co chodzi. A co to jest za kamuflaż na tym zdjęciu z Pentagonu? Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Najwierniejszy oryginalowi jest polski :P a co do woodlandu z tego co sie orientuje, to nie dostaniesz pp25 w tym camo, glownie ze wzgledu na brak materialu. Lepiej juz wez sobie w CCE (czy jak to sie pisze) bo jest calkiem podobny :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts