Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nowa G36C DE (taka czarna z dlugim tlumikiem)

Recommended Posts

...Chodzi mi o skuteczny zasieg. Maksymalny to jakies 20m. Mam teraz ten model i go potuningowalem. Strzela (skuteczny) na 30m a maxymalny 45-50m.

widziałem już kilka tzw. tanich sprężyn w akcji (nawet tych tuuuuuuningowanych) i żadna nie strzelała na tyle :D :D :D

takie super gnaty strzelają skutecznie na góra 25m , no chyba że do swojego włożyles np 130 PDI :roll:

pozdro

Ja tu nie chce być niemiły, ale coraz częsciej są dyskusje o w sumie "niczym". Ciężko sie to czyta i trudno informacje znaleźć.

A ja strzeliłem na 40, a ja na 25, a ja na 70. Nie jestem starym wyjadaczem ale nieco zauwazyłem a że troszke logicznie myśle to moim zdaniem często bez sensu są instrukcje tunnigu np. M16 well (taki przykład).

Jednemu jak wstawi sprężyne mocniejszą to pójdzie kopulować za pierwszym strzałem, innemu wytrzyma 2 tygodnie. Ludzie, zachowujecie sie czasem tak jakbyście byli pewni że linia technologiczna, skład surowców, temperatura, opady deszczu i bioenergia miejscowego szamana w wiosce obok chińskiej fabryki były takie same dla wszystkich modeli M16 Well.

Ja rozumiem ogólne wskazówki, jakieś charakterystyczne błędy, ale pytania czy panu iksińskiemu na spręzynie A kulki poleciały na 25 czy może 35 metrów są idiotyczne. Bo panu Abakańskiemu na tej samej sprężynie A kulki polecą na 10 metrów i replika sie roz...... wiadomo co :ściana:

Pozdrawiam