Foka Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 wysokie mandaty (~1000 zeta i więcej)Uwielbiam tą radosną twórczość :D Link to post Share on other sites
dth Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Więc w tym temacie możesz się nią delektować do woli :P Jak na razie to widzę same pomysły, ale gorzej z jakimś planem działania (np.: ograniczenie wiekowe, wie ktoś ze zwolenników, co i jak krok po kroku?) (to też się tyczy oczywiście mnie) 8) Pozdro. Link to post Share on other sites
Foka Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 A powiedz mi, mówiąc w krótkich żołnierskich słowach - na chój Ci plan? Jesteś posłem? Ktoś z nas jest? Co Ci da plan skoro nie masz żadnego wpływu na to co się będzie działo. Nie dość, że nie mamy rządu, Sejm sie pewnie nie utrzyma. Nie ma w ogóle planów nowelizacji ustawy. Jeśli będą to nie wiadomo kto będzie siedział w komisji opiniującej... Na razie nie ma co debatować, trzeba siedzieć cicho, trzymać pod butem małolatów i nieodpowiedzialnych starszych i się modlić, żeby nikt się nami nie zajął. Ot, cały plan. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Modzie...widzisz i nie grzmisz :wink: Navy dobrze prawi... polac mu P.S. Dlugo jeszcze bedziecie sobie tak gdybac i powtarzac poprzednie posty ? Link to post Share on other sites
dzikki Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Odpowiem z gracją : Link to post Share on other sites
Recommended Posts