Tropiciel Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....airsoft-src-aeg XM8 SRC 250 fps to troche poniżej TM'owskich stocków (poraz pierwszy SRC gorsze od TM) czyli skuteczny zasięg przejdzie coś na 30/35m Bateria 9.6V Large 1100 mah Magazynek Low Cap 70 kulek jak napisano ( NOT Mauri or CA G36 ) lub bębenkowy na 3000 kulek Regulowana Kolba Hop Up Brak Danych Cena $89.95 We were a little late getting this one, but the XM8 AEG is now in stock. This would be considered a 'mid-grade" AEG. Good quality control, adequate performance, but the components are not top of the line as in the more expensive AEG's. Trochę Późno dostaliśmy go ale XM8 AEG jest już dostępny To jest pod wieloma względami "średniej jakości" AEG Dobra kontrola jakości, adekwatne wykonanie, ale składniki nie są tak dobrej jakości jak w bardziej drogich AEG'ach (niech mnie ktoś poprawi jak coś przekręciłem) czyli za niewielką cene dostaniemy (nie wiadomo kiedy i czy w ogóle ) Średniego Aega Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....airsoft-src-aeg XM8 SRC 250 fps to troche poniżej TM'owskich stocków (poraz pierwszy SRC gorsze od TM) czyli skuteczny zasięg przejdzie coś na 30/35m Powiem ci tyle że marui ma zasięg skuteczny 30- 35m więc to nie będzie miało takich osiągów. Sądzę że to około 25-30m zasięgu skutecznego Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 z wyzej pokazaną giwerką ja mysle ze mozemy ubrac srebrny kombinezon + hełmofon i ruszac na tego pana http://img.photobucket.com/albums/v663/fum...s/lordVader.jpg :twisted: :mrgreen: :wink: :F Link to post Share on other sites
noah Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mała uwaga, zobaczcie tylko te fotke: widać w miare wyrażnie, że producentem nie jest SRC, ale BE oraz napis "made in china", czyli jest to firma która narazie wypuściła posiadanego przez mnie Steyra AUGa. Z tego oraz ceny ( 89$, czyli mniej niż R6 Wella ) wywnioskować można że środek będzie niestety plastikowy... Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Czoper i Westie o nim pisali . Nie jest to SRC . Jest to BE z plasticzanym GB . Tyle . Hooah ! HateMe! Link to post Share on other sites
Westie Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 BE oraz napis "made in china", Nawet trąby im widać! :DZ tego może cokolwiek być tylko jeśli Krakman albo ci z Airsoftg... dokupią do partii tych XMów pudło metalowych gearboxów DE i zatrudnią kogoś, kto będzie je w XMach montował (bateria 9,6 pociągnie metalowe bebechy bez wstrętów). Ot, taki pomysł na wyprzedzenie Chińczyków :D. Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 dziwne rano dostałem maila od goscia z kapowee pisał że jest to replika src z tym opisem guna czekałem 2 dni no ale dobra moja wina moja wina moja bardzo wielka wina Link to post Share on other sites
Czoper Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Panowie! Ten XM8 stoi u mnie w kącie od miesiąca. Nie dawałem opisu, bo uznałem, że nie będzie zainteresowania (wide: NATpuszek). Chcecie - opiszę. Zdjęcia mam zrobione. Niezależnie od głupot, jakie wypisuje sklep to, co pokazał Tropiciel to jest właśnie mój XM - chińczyk, ale nie z Tajwanu - więc nie SRC. Westie ma rację - widać słonie. Ściskam, Czoper Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ja jestem zainteresowany . Ja jestem zainteresowany każdym XM-8 ^^ I z tego co pamiętam Jonboy chyba też , więc do roboty :] EDIT : Well ma ponoć wypuścić XM-8 z metal GB . Jest już na ichniej stronie , ale niedostępny . Czoper - Będziesz go miał ? Hooah ! HateMe! Link to post Share on other sites
lup Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 na niemieckim ebay-u BE X8 chodzą po jakies 70 ojro.. i są już od jakiegoś czasu tylko czy to to samo? http://cgi.ebay.de/SOFTAIR-BOTH-ELEPHANT-X...8QQcmdZViewItem Link to post Share on other sites
noah Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Czoper, jak znajdziesz czas to napisz coś o tej broni, napewno znajdą się osoby które będą wdzięczne za opis Link to post Share on other sites
Tomik Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 na niemieckim ebay-u BE X8 chodzą po jakies 70 ojro..i są już od jakiegoś czasu tylko czy to to samo? http://cgi.ebay.de/SOFTAIR-BOTH-ELEPHANT-X...8QQcmdZViewItem Z tego wynika ze tez plastikowe bebechy ... (zielone tryba?) Link to post Share on other sites
Czoper Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Lup, Tomik - to ten sam XM8. C. Link to post Share on other sites
lup Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Czoper, jak znajdziesz czas to napisz coś o tej broni, napewno znajdą się osoby które będą wdzięczne za opis zwłaszcza na info o tych plastikowych bebechach :) i osiągi W sogood.de ta xm-ka pokazałą się chyba na początku grudnia więc nie jest to już niby taka nowość ale my jak zwykle do tyłu jesteśmy... life :) Link to post Share on other sites
Czoper Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Wisi! I bez kompleksów - nie jesteśmy już "zwykle" do tyłu. Pisałem: stoi u mnie w kącie od (nie pamietam dokładnie) 5. grudnia?! Poza wszystkim nasza empiryczna wiedza o nowościach jest w jakiś sposób limitowana przez polskie sklepy. Firearms, Military, a ostatnio na potęgę Taiwangun chętnie udostępniają repliki do testów. Wczoraj dołączył Capri - dostałem SLR CA. Reszta ma nas w pompie :D Ściskam, Czoper Link to post Share on other sites
Recommended Posts