Wombat Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Czy jeśli zostanę trafiony, a ten co mnie zfragował chce mi zabrać broń w celu prowadzenia dalszej rozgrywki, czy mogę mu odmówić? Na prywatnych grach to wiadomo jak to jest, ale jak to jest widziane na zlotach? Osobiście nie chciałbym obcemu dawać tak drogiego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
izi Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Mówisz mu(tak kolokwialnie) "spierdalaj" :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ten co mnie zfragował Boże co za słownictwo... 8O A co do meritum, to zależy. Jeśli w czasie rozgrywki CS jest mode on - to wtedy musisz mu oddać. Jeśli CS mode jest off, jak przyjęło się to wsród tej bardziej geriatrycznej części środowiska, robisz jak napisał Izi. KZ Quote Link to post Share on other sites
ZviR Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ew. strzel w kolano i powiedz, że nie jesteś aż tak martwy, by cię mógł ograbić :D Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jak on cie zfragował to ty wpisz kod, zrespawnuj sie i zaskocz go od tylca i ty go zfraguj i wtedy bedziesz mial kila :ściana: Quote Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Navy...Spokojnie, nie trzeba się od razu denerwować :) Metoda izi'iego dobra na wszystko. "spierdalaj" - Just say it! :D Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 Tak też powiedziałem, ale doszło do bójki itp. Dlatego pytam. Navy, gdyby każdy tu mówił tylko o tym na czym się zna, zamilkłbyś na zawsze. Pozdro Izi Quote Link to post Share on other sites
Zielony Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Stanowczo mordercom-złodziejom mowimy NIE!! P. Quote Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Doszło do bójki? Przecież to twoja broń. Jeśli ty nie wyrażasz zgody to jest to normalna kradzież. Powiedz to temu agentowi, a jeśli się tak zachowuje, to lepiej poszukaj innego towarzystwa. Pozdrawiam, Rollkin Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Hubert z kim Ty grasz? Twój karabin i tyle. Wysyłąsz gościa na drzewo, a jak się ciska, możesz mu dodać j.w. Quote Link to post Share on other sites
koziou Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ale doszło do bójki itp. Najpierw przeczytałam to, a potem spojrzałem na nick autora (przeczytałem go w pierwszej chwili "Hubert Napierdala") i wszystko stało się jasne... :lol: Hubert - dobra rada: poszukaj sobie do strzelania towarzystwa kilka lat starszego, które już wyrosło z CS. Bo potem się okaże, że ktoś się nie przyznał do trafienia i dostał nożem... Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 Koleś już od dawna z nami nie gra. Po prostu grając poza kręgiem znajomych nie chcę żadnych nieporozumień z zasadami. Tyle Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Metoda izi'iego dobra na wszystko. zgodze się a jak chce ją wziaść to mu serie albo po nogach albo jak ma maske to po gębie ale tylko wtedy jak nie masz mocnego guna Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Witam! Hubert! Twój gun to świętość dla Ciebie! Jeżeli kumpel (taki któremu ufasz) chce pożyczyć od Ciebie broń bo na przykład ma gorszą osiągowo od Twojej to czemu nie. Wtedy bierze odpowiedzialność na siebie. Natomiast o "pożyczaniu" przez obcą osobe guna to czysta głupota i wtedy należy zastosować metode "by Izi". Cholera wie jakie ma zamiary... To że doszło do bójki to rzecz co najmniej dziwna i nie zrozumiała... Tyle mojego. Pzdr Skunks Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 osobiście raczej nie pożyczam broni innym, ani od innych, tylko w ekstremalnych przypadkach i tylko jezeli znam osobę której pożyczam. Pozatym mam kiepskie doświadczenia z pożyczaniem - pozyczylem sobie od kumpla pistolet, co prawda w miarę tani (CYMA-35 zeta) ale jakby to powiedzieć.... pobiłem rekord w rozbieraniu pistoletu na czas. No cóż - 35 zeta w plecy Później inny kumpel pożyczył mi pistolet (HFC) i mi się zablokował - na szczęście nieforemna kulka, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze przeżycia troche się przestraszyłem o swój portfel. A jakbyście byli ciekawi co było dalej odsyłam was do tematu pt. Ochrona, gdzie widać mnie po bliskim spotkaniu z Rugerem Carbine :evil: Krótko - ani ja, ani kumpel nie byliśmy zadowoleni z wymiany (znaczy się jemu to się nawet podobało bo ja mu zwróciłem za pistolet, a on sobie kupił za niewiele więcej lepszy. Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ja nigdy nic nikomu nie oddaje a z reszta jak umarles to po co przeciwnikowi bron jak juz jej nie uzyjesz glupi troche temat ... A ja tutaj pisalem a moj post znikl :?: Co jest grane moje wszystkie posty ktore wczoraj pisalem znikly ..... :!: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 A ja tutaj pisalem a moj post znikl :?: Co jest grane moje wszystkie posty ktore wczoraj pisalem znikly ..... :!: Widocznie były głupie i bez sensu. Tu posty nie nikną bez powodu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts