xxxFENCExxx Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 http://w4.ivyro.net/~fallsky/zboard/zboard...&desc=asc&no=51 Nie za bardzo metalowy ale wygląda nieźle. Może być na części do przeróbki z AK 47 na AKM Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Wydaje sie ze skożystano z czesci AM-47 cyberguna (tego starszego co jest akm'em tak naprawde). Podajnik kulek w magazynku wydaje się być znajomy i podobny od AK, tak samo wyglad body jak i okładzin (róznią sie kolorem). Podobny nieco do AK granatnika (wersja z dluższą lufą przystosowana do wystrzeliwania granatów nasadkowych). Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Ale pudełko jest rozbrajające. Tutaj napis USA, z boku obrazki z sierpem i młotem i z armia czerwoną. :lol: Co do samej giwery, to trafi ona do Polski? Link to post Share on other sites
barbie Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 CO wam powiem to wam powiem ze on jest sliczny. Link to post Share on other sites
kulikson Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Wygląd nawet może byc,ale z tym magazynkiem to przesadzili...I prawdopodobnie jedyny pasujacy magazynek w stylu ak 47 jest ten od cyberguna od wersji sprężynowej ak 47...Do Polski i tak pewnie nie trafi...Chociaż jakby naciskać military.pl to może istniałby cień szansy... Link to post Share on other sites
mig Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Chyba raczej Specshop bo to oni sprzedają jako jedyni chyba w Polsce wyroby tej firmy. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 No włąśnie? Skolko stoit eto szczastie? Szkoda, że nie wszyscy znają rosyjski... Fajny. Tylko pytanie. Nie potrafię czytać tych ichnich robaczków - czemu w instrukcji są narysowane trzy magazynki. A może ja coś przeoczyłem... Wybaczcie - tu już ten wiek :lol: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 No włąśnie? Skolko stoit eto szczastie? Szkoda, że nie wszyscy znają rosyjski... Fajny. Tylko pytanie. Nie potrafię czytać tych ichnich robaczków - czemu w instrukcji są narysowane trzy magazynki. A może ja coś przeoczyłem... Wybaczcie - tu już ten wiek :lol: może jakie do niego jeszcze pasują magazynki?? Link to post Share on other sites
Miedza Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ja tam super znawcą od broni nie jestem ale mi to on bardziej przypomina Dragunowa. Jakby kolbę zmienić i okładziny to można z tego niezłe cacko zrobić. A może to tylko złudzenie przez ten krótki magazynek. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 8O Oj złudzenie, złudzenie... Link to post Share on other sites
Medi Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Awtomat Kałasznikowa-74 Snajperskaja Wintówka Dragunowa Link to post Share on other sites
Recommended Posts