eltharion Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Więc tak: NIe słuchając rady mądrzejszych :P kupuując Castorurkę nie kupiłem kulek profilowanych: zaczęłem strzelać z kuleczek skrzydlastych. I Castorurka mi sie zatkała tak, że kulka nie chce wylećeć za CeHaUJot. Próbowałem strzelać kilka razy nienaładowanym, dużo rzeczy robiłem, i nie chce wyleźć. zna ktoś sposób żeby ją do tego "zmusić"? Link to post Share on other sites
Eddie Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 przepchac wyciorem?? :wink: ale może to zarysować ja....choć sam ryzykowałes używając takich kulek,zresztą to castorurka. Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Do czyszczenia lufy używamy kota kaliber 5,85 i psa kaliber 5,95 .... Kolejność: Kot do rurki a za nim pies. A na poważnie poprostu innego wyjścia nie ma tylko coś co pasuje do środka i wypchnąć kulkę z lufy. Link to post Share on other sites
corky Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 strzel zaladowanym Link to post Share on other sites
Irwin Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 corky genialny pomysł na zatkanie gnata na amen Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ja w tej sytuacji wyjalem lufe i wpuscilem w nia... szydelko! Ciezkie i cienkie zarazem - po kilku podrzuceniach szydelka w srodku kulka skapitulowala. Mozna zasadniczo uzyc tez drutu d orobienia na drutach ;-)! Link to post Share on other sites
Stolar Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Możesz też spiknąć silikonu albo wręcz jakiegoś „penetratora” typu WD-40 – gówniana kulka na pewno idealnie nie przylega więc smar dostanie się miedzy nią a lufę i ułatwi całą operacje :F Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
corky Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Irwin , mi sie tak odetkala :D :D 8) Link to post Share on other sites
Irwin Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Corky, po kulce kwadratowej? Bo mnie sie zakorkowała i dopiero wycior + WD-40 pomogło. Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 strzel zaladowanym Na ostatniej strzelance jak mi tak ojciec w chinolu z prec lufą tak próbował odetkać to potem 5 minut wydłubywałem pół maga kulek z lufy... Nie jest to mądre rozwiązanie. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
corky Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 no ok moze mialem farta :D:D Link to post Share on other sites
Recommended Posts