BMP_Mad_Max Posted April 8, 2003 Report Share Posted April 8, 2003 Witam wszystkich. Mam pytanko. Jak to w końcu jest z tym m16a1 z military.pl?? Piszą, że jest to nowy model, a ze starego została tylko obudowa. Z tego co wiem to stary model to jest lipa. Może ktoś z was coś o tym słyszał, lub ma NOWY model tej m16-stki. Dzienx za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. EDIT: Temat zmieniony przez moderatora na prośbę użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
IOF_SAPER Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Miałem ją 3 dni bo oddałem :) . To była porazka pod względem zasięgu w porównaniu z M16 HFC. Wykonanie całekim niezłe gdyby nie grająca porzy strzale sprężyna. Jak dzwoniłem niedawno do gościa powiedział mi że ta wersja nie różni się nieczym od starej. Quote Link to post Share on other sites
Obżad Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Pytanko... m16 z TM nadaje sie do czarnej? Czy its too big? I czy jest zywotny... nie mam zamiaru po 2 miechach leciec do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
IOF_SAPER Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Kwestia przezwyczajenia. Ja dałbym sobie radę z M60 w kiosku, moj jeden kumpel zostaje tylko przy pistoletach. Na początek nie radzę M16 bo właśnie może cie przerazić dlogość. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 M16 do cqb hmmm nie polecalbym poniewaz ma okolo metra dlugosci wiec troche ciezko bedzie manewrowac wiem bo sam mam m16A2 i to jeszcze z dorabianym tlumikiem i w pomieszczeniach jest padaka a jak wiadomo dzwignia przeladowywania jest ciut niewygodna nawet w terenie otwartym wiec pomysl co dopiero w pomieszczeniach....POZDRO Quote Link to post Share on other sites
wojtek1989 Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 Czy to rozmowa nt. M16 za 300 zł ?? z Plastiku, fajnie wygląda i chyba kupie, jak wrażenia? dobrze się przeładowywuje te spręzynke ? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 Nie, tu mowa o M16 za 440zł z ABSu. Quote Link to post Share on other sites
Nikolaj Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 a czy ktos ma jakies porownanie do g3a3? chodzi mi o moc, zasieg, celnosc. Mialem oba. G3 ma wiekszy zasieg [ciut] i jest celniejszy [ciut]. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Nie chce tu nikomu podpaść ale ja marui nie ufam.Ma takie same bebechy jak CG tylko ciut mocniejsze body.Za to jest fajnie drogie :twisted: ?Ja mam CG M16a1 i nie narzekam strzela ok i nie podnośi tak jak to robi marui.Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Dragun Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Przeładowywuje się IMO bardzo wygodnie i szybko :) Jeśli kolbe dobrze oprzesz o bark to nawet mini-aega można zrobic :P Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
soldier_U.S.M.C Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 chce powiedziec ze m16a1 z cg niema poruwnania do m16a1z tm posiadalem obydwa modele i niema co poruwnywac roznia sie wytrzymaloscia ladowaniem zasiegiem celnoscia niezwazam na szczeguly 8) jak widze ze ludzi pisza ze tm jest gorsza od cg to mi sie smiac i plakac chce :evil: WiEjE SmIeRcIa oD StRoNy wOjNy :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts