pilon_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Podobno to częsty problem - przeczytaj ostatnią stronę w topicu o Specshopie w dziale Sklepy Może macie jakiś pomysł co jest przyczyną jak ewentuanie to naprawić ? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Miał może ktoś styczność z Tą kopią? Zewnętrznie wygląda dokładnie tak samo, lecz ma kropkę miast niepraktycznego krzyża ( oczywiście to tylko moje zdanie ) i dwa rodzaje podświetlania. Minus, to tylko dwa stopnie "jasności". Quote Link to post Share on other sites
KaczorLsm Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Witam! :) Pozwolę sobię odgrzać temat. Mam następujące pytanie: Czy mogę gdzieś dokupić taką GUMKĘ do mojego kolimatorka? A może dało by radę ją czymś zastąpić co nie rzucałoby się w oczy? Niestety firmowa zaginęła w akcji i teraz troszkę brzydko to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts