PjoterKrk69 Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 no juz troche w nim jest ... Dosc sporo bledow na stronie, np. ak47 CG na co2 :P Quote Link to post Share on other sites
wizard Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Zapowiada się ciekawie :P:P:P Choć kulki maja dosyć drogie ... Quote Link to post Share on other sites
naytec Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 CyberGun Polska jest cześcią firmy Military.pl Więc asortyment ten sam, tylko inaczej "poukładany" ;P. Quote Link to post Share on other sites
homik Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ale niektore ceny sie roznia i dostepnosc towaru. Quote Link to post Share on other sites
kuchar Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 zamawial ktos w tym sklepie bo ja mam zamiar kupic m16 i nie wiem czy przyjdzie "caly" jak pakuja itd?? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
pavianek Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ja zamawialem w tym sklepie. Paczka przyszla po 4 dniach, ale moze dlatego ze zamawialem w czwartek o 10 a sobota i niedziela sie nie liczy (kurier), pakują wszystko w folie (5 min sie z nia meczylem tak to owineli), i w sumie wszystko bylo tak jak w opisie nawet bonus :P bo w opisie nie bylo tarczy strzeleckich a ja dostalem :) Tak ze sklep oceniam na 4, minus daje za to ze dosc dluga przesylka jak na kurierska. Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Cybergun to military.pl- tyle że nieco tańsze i oferuje mniej asortymentu. :idea: Poza tym dokładnie to samo- numer kontaktowy, lokalizacja, magazyn. Gdy dzwoniłem w sprawie zamówienia odebrał facet z military i dopiero gdy zorientował się, że cena guna jest nieco inna przełączył mnie na linie cyberguna :D Edit: Paczka przyszła po 2 dniach idealnie zapakowana. Dla sklepu wielki PLUS Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Kupowałem u nich M16A1 CG. Przesylka solidnie opakowana doszła po dwóch dniach, jestem zadowolony i polecam robienie u nich zakupów 8) Quote Link to post Share on other sites
AvA Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ja zamawiałem tam Berette z CG, zamówienie przyszło po 2 dniach ale nie na tą poczte i musiałem 2 kilosy zapierniczać ;p Quote Link to post Share on other sites
Galar Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja zamawiałem tam Berette z CG' date=' zamówienie przyszło po 2 dniach ale nie na tą poczte i musiałem 2 kilosy zapierniczać ;p[/quote'] ja nie mialem takich problemow szlo 2 dni :P Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ja zamówiłem M6 i czekałem na kuriera (GLS) 5 dni :? Według mnie kurier to na drugi dzień powinien przynieść paczke :P Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ja z kurierem GLS nigdy nie mam problemu- paczka przychodzi w 20 godzin. ja zamawiałem tam Berette z CG, zamówienie przyszło po 2 dniach ale nie na tą poczte i musiałem 2 kilosy zapierniczać ;p Zawsze dają paczkę na największy w rejonie oddział poczty, najdłużej otwarty. Też nieraz przy zamówieniach pocztą musiałem nieco pochodzić mimo że na osiedlu jest maleńki punkt pocztowy. Quote Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 No, GLS akurat spisuje się dobrze... Co do cybergun.pl, powinni za każdą paczkę dostawać ode mnie piwo - w nagrodę za sposób jej zapakowania :) Z airsoftshits.pl dostałem pudełko z karabinem owinięte w szary papier, troszkę poobijane :) Z cyberguna zamawiając M6 i AK47 (albo AKM) dostaliśmy ogromne pudło owinięte kilkukrotnie grubą taśmą, wypełnione paskami ze zniszczonych dokumentów. Tak się pakuje :) Quote Link to post Share on other sites
Eikichi Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Ja zamawiałem Berette M92FS HPA i mimo tego, że na stronce pisało, że jest dostępny, to otrzymałem maila, że tego modelu już niema. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 No ale przynajmniej dostales maila ;-) czasami mozna sie nei wyrobic z aktualizacja strony Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Nie mialem najmniejszych problemow z tym sklepem, wszystko oceniam na duży plus. Quote Link to post Share on other sites
signal Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 zamówiłem walthera, paczka była owinięta w 30m tasmy, wszystko było zgodne z opisem... zamówiłem w czwartek (nie kurierem) a dostałem w sobote :) bardzo miła obsługa Quote Link to post Share on other sites
Deepthroat Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Daje duży plus dla sklepu !! Paczka jest owinięta chyba w 5 metrów foli !! Wszytsko zgodne z opisem, kupowałem u nich guna dla mojej dziewczyny, ma go sporo czasu ,nic się nie zepsuło. Paczka jest wysyłana np. w poniedziałek, a wśrode jest już na miejsu !! + przesyłka +obsługa +kontakt Quote Link to post Share on other sites
obrzyn Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Także lepiej zamiawiac na cygergunie czy military?;d.Sam już nie wiem.Niby to jeden sklep, a jednak niby na cybergunie lepiej.Co mi poradzicie? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Witam! Kupiłem na cybergun.pl Sig Sauera 2022 i kulki CyberGuna 0,23 - kulki są fatalne. Zacinają sie już w magazynku. Recenzji nie umieszczają na stronie. Napisałem że fatalne i nic. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Także lepiej zamiawiac na cygergunie czy military?;d.Sam już nie wiem.Niby to jeden sklep, a jednak niby na cybergunie lepiej.Co mi poradzicie? Pozdrawiam To jest jeden i ten sam sklep, zamówiłem waltery na naszej grupy z cyberguna, bo na military już ich nie ma, a dostałem paczkę standardowo zapakowaną w military ;). Nie narzekam, kontakt bardzo dobry, pakowanie bardzo dobre, przesyłka (GLS) więc wiadomo, że szybko. Duży plus dla obydwóch sklepów ode mnie :). Co do ich kulek, nie wiem jak .23, ale strzelam z ich .20, zero stresów z nimi, latały już z Wlaterków (zwykłych i po "tjuningu" ;) ), z szota DE, z M4 Well`a, z AK 74 CYMY i CG. Dla elektryków oczywiście za lekkie są, ale nie było z nimi problemów, a wystrzelałem już spokojnie przy pomocy kolegów ;) tak z 13k sztuk. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 W niedzielę zamówiłem kulki, w komentarzu poprosiłem o niewysyłanie paczki, gdyż odbiorę osobiście (mieszkam niedaleko). Gdy w poniedziałek pojechałem do sklepu paczka na moje nazwisko czekała na mnie przygotowana na półce. Plus dla cybergun'a/military.pl. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ja na CyberGun kupiłem sprężynkę S&W M&P i jest cudny, ale jak chciałem zareklamować bo słabej konstrukcji jest to mnie olali, nei odpisywali na maile itp. za sprzęt daje 5\5 ale za pomoc techniczną 0\5 :( pozdro Quote Link to post Share on other sites
Tom_Tom Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts