vincenzo Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Znalazłem taką oto giwerke: http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1138222371 Czy ktoś wie więcej na jej temat? Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Wiem ze strzelac to sie raczej z tego nie da ;-). Jak sie bardzo uprzesz to mozemy zrobic lancuszek - ja kupuje, biore sobie latarketa boczna i odsprzedaje Ci nieruszoony za 30 zl ;-). Link to post Share on other sites
trex Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Karabinek snajperski o zasięgu 25-30m :?: :?: :?: pewnie trzeba odjąć z 5-10m i chyba nic więcej nie trzeba tłumaczyć :wink: Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Bez latarki może by się na ścianie dobrze prezentował. :wink: Link to post Share on other sites
cerber Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 o, znowu ta dziwna machina :) tak swoja droga to ciekawie zrobiony jest :) lufa wewn kończy sie mniejwiecej w miejscu dwujnogu. Potem jest tylko plastikowa rurka - ot, pomysłowosc :) Link to post Share on other sites
pawlaczyskis Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 WITAM ...ja kupuje, biore sobie latarketa boczna i odsprzedaje Ci nieruszoony... Niech zgadne. Do SOCOMA ta latarka :twisted: 8) :D Tak wiem że zgadłem. He he. No ale myśle że oferta godna uwagi! (znaczy z tym odsprzedaniem). POZDRAWIAM Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 ta latarka to pewnie LAM miał być ....LoL ( jakoś nie wyszedł ) karabin się pewnie rozwali po ok 2-7 dniach :wink: Link to post Share on other sites
assassin Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 witam. Tak sie sklada , ze prawdopodobnie na dniach dostane "to cos". Szczerze mowiac (piszac) to mnie bardziej od wygladu, zasiegu i latarki z laserem <matrix> :wink: interesuje szyna i te, jak to nazwano "nozki". Jestem ciekaw wytrzymalosci tego dwojnogu, poniewaz chcialbym go zamontowac do czegos mocniejszego. Jesli beda zainteresowani chetnie podziele sie moimi wrazeniami dotyczacymi tej repliki (az sam sie boje co to bedzie:D ). Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 assassin : a nie odsprzedalbys mi tego LAMu (latarki)? Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Nie chciałbym być niegrzeczny ale Panowie, mamy tu dyskutować nad tym "karabinkiem", a nie handlować :wink: . Nie chciałbym tego zamykać. Sam jestem ciekaw rozwoju sytuacji. Może w oparciu o to cuda da się wykonać kilka ściennych replik z rodziny AK, bo nie sądzę, by dało się z tego długo i namiętnie strzelać. Dlatego też apeluję o dogadanie się odnośnie kupna - sprzedaży poza forum. Choćby coś takiego... Reszta jest tu http://kalashnikov.guns.ru/models/ka174.html Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Tyle ze kolba tego... "czegos" nie przypomina ani kolby RPK ani tym bardziej kalacha. Mozna by ja od biedy podciagnac pod Dragunova, ale tez publicznie wstydzilbym sie tej opinii bronic. To po prostu zlepek tego i owego - klasyczne chinskie podejscie ;-)! Link to post Share on other sites
mig Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Obawiam się o skalę - ta "replika" ma według sklepu 85 cm, czyli jest o 3 cm krótsza niż zwykły AK! Chyba jest mocno zmniejszona bo przecież ma dłuższą lufę. Link to post Share on other sites
Nokter Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Wersja 85% realnej wilkości guna "matki". Ot co. Ale swoją drogą to ta kolba wydaje się ciekawa... ja bym chętnie do dorosłego Kałasza coś tego typu zmontował 8) I pies trącał realizm w tym momencie. Link to post Share on other sites
mig Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Tylko że kolba też jest o wiele za mała, więc dupa z zamontowania tego do AK. Link to post Share on other sites
Nokter Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Też racja... ale ciekawa ta kolba, i ten dwójnów mnie też zainteresował. Jak ktoś kupi, może się na ten temat wypowie ?? Link to post Share on other sites
Jamie Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Heh to jakas odmiana AK-47 (wzorowana), tego jest teraz od ch****a np, Galil, Beryl, CZ.2000, wiec powiem ci szczerze ze jest duza szansa ze taki karabinek nawet nie istnieje... A tak w ogole to bez tuningu za wiele z niego nie wyciagniesz... Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 U mnie powinien byc najwyzej w piatek. Zobaczymy co to i ile warte - napisze sie i obiektywnie odniose. Mnie sie wydaje ze to mial byc Dragunov, ale w ogole go nie przypomina. Znalazlem na niego za to trafne okreslenie - "SWD, czyli Snajperka Warta Dyche" ;-). Jak kumpel mi nie zejdzie na zawal spowodowany smiechem (po zobaczeniu tego) to moze go namowie na wstawienie do tego rurki z castoramy :-). Link to post Share on other sites
fiedotow Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Panowie... Oglądałem to CUDO w Poznaniu... GUANO jakich mało. Nawet podstawowych wymiarów nie trzyma... Dajcie sobie spokój. Z tego nawet grilla się nie zrobi. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Tak, ale ma LAM :-). Wpasuje do niego latarke diodowa i powinno twardo siedziec na SOCOM'ie :-)! Link to post Share on other sites
Nokter Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mnie chodzi o ten dwójnóg... bo co do kolby kolega mig mnie upomniał. A że to nie "replika" czegokolwiek to już chyba było wiadome na samym początku, spoglądając na adres sklepu gdzie owo cudo można zakupić. Link to post Share on other sites
Kajor Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Odświeżenie tematu. Ten "karabin" snajperski to szajs i nie warto nawet myśleć o jego kupnie. Co do ostatniej propozycji fiedotowa z 27 lutego-chcesz zrobić Huntera??? 8O HEHEHE... Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Dzis przyszedl.... Straszny jest.... I ten plastikowy odglos przy wystrzale... Od razu odlozylem na polke i stanie na allegro jako nieuzywany (w koncu taki jest). Ale LAM cieszy mnie jak male dziecko... Wprawdzie nie pasuje idealnie ale jestem na etapie prac nad modyfikacjami ;-). Link to post Share on other sites
wurst Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 strasznie ten lam z tej 'snajperki' wygląda może http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1147288525 taki by lepiej podpasował ? Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Zebys sie nie zdziwil... To co wkleiles ma malo wspolnego z LAMem do MK23. LAMowi ze snajpy nie amm nic do zarzucenia - poza wrazeniem ze zaraz sie rozleci, ale wygladem jest wierna kopia LAMu TM! Link to post Share on other sites
fiedotow Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Lewarek... Mam nadzieję, że o tym Hunterze to nie hyło do mnie :lol: . Może jestem blondyn (wyłysiały) ale nie idiota. Mówiłem, że z tego nawet grilla nie zrobisz :wink: . Hunter to już prędzej z tej nowej Cymki springa... Jeśli ktoś chce, mogę mu ją machnąć. Ale produkty on kupuje :lol: Link to post Share on other sites
Recommended Posts