Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperka INNI z Airsoftguns

Recommended Posts

witam.

Tak sie sklada , ze prawdopodobnie na dniach dostane "to cos". Szczerze mowiac (piszac) to mnie bardziej od wygladu, zasiegu i latarki z laserem <matrix> :wink: interesuje szyna i te, jak to nazwano "nozki". Jestem ciekaw wytrzymalosci tego dwojnogu, poniewaz chcialbym go zamontowac do czegos mocniejszego. Jesli beda zainteresowani chetnie podziele sie moimi wrazeniami dotyczacymi tej repliki (az sam sie boje co to bedzie:D ).

Nie chciałbym być niegrzeczny ale Panowie, mamy tu dyskutować nad tym "karabinkiem", a nie handlować :wink: . Nie chciałbym tego zamykać. Sam jestem ciekaw rozwoju sytuacji. Może w oparciu o to cuda da się wykonać kilka ściennych replik z rodziny AK, bo nie sądzę, by dało się z tego długo i namiętnie strzelać. Dlatego też apeluję o dogadanie się odnośnie kupna - sprzedaży poza forum.

1446vo.th.jpg

14211hy.th.jpg

17419jd.th.gif

hunter10um.gif

Choćby coś takiego...

Reszta jest tu http://kalashnikov.guns.ru/models/ka174.html

• 2 months later...

Wersja 85% realnej wilkości guna "matki". Ot co.

Ale swoją drogą to ta kolba wydaje się ciekawa... ja bym chętnie do dorosłego Kałasza coś tego typu zmontował 8)

I pies trącał realizm w tym momencie.

Heh to jakas odmiana AK-47 (wzorowana), tego jest teraz od ch****a np, Galil, Beryl, CZ.2000, wiec powiem ci szczerze ze jest duza szansa ze taki karabinek nawet nie istnieje...

A tak w ogole to bez tuningu za wiele z niego nie wyciagniesz...

U mnie powinien byc najwyzej w piatek. Zobaczymy co to i ile warte - napisze sie i obiektywnie odniose. Mnie sie wydaje ze to mial byc Dragunov, ale w ogole go nie przypomina. Znalazlem na niego za to trafne okreslenie - "SWD, czyli Snajperka Warta Dyche" ;-). Jak kumpel mi nie zejdzie na zawal spowodowany smiechem (po zobaczeniu tego) to moze go namowie na wstawienie do tego rurki z castoramy :-).

Mnie chodzi o ten dwójnóg... bo co do kolby kolega mig mnie upomniał.

A że to nie "replika" czegokolwiek to już chyba było wiadome na samym początku, spoglądając na adres sklepu gdzie owo cudo można zakupić.

Dzis przyszedl.... Straszny jest.... I ten plastikowy odglos przy wystrzale... Od razu odlozylem na polke i stanie na allegro jako nieuzywany (w koncu taki jest). Ale LAM cieszy mnie jak male dziecko... Wprawdzie nie pasuje idealnie ale jestem na etapie prac nad modyfikacjami ;-).

• 2 weeks later...

Lewarek... Mam nadzieję, że o tym Hunterze to nie hyło do mnie :lol: . Może jestem blondyn (wyłysiały) ale nie idiota. Mówiłem, że z tego nawet grilla nie zrobisz :wink: . Hunter to już prędzej z tej nowej Cymki springa... Jeśli ktoś chce, mogę mu ją machnąć. Ale produkty on kupuje :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...