_Misza_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 5.98 to nie możliwe, kulki G&G 0.25 mają taką średnice.... a potrafią sie zaciąć w lufie 6.03 promyka. Bzdura. Quote Link to post Share on other sites
Piecia Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ja mam zamontowana lufke 250mm SRC(zamiast142mm)i siega ona do polowy tlumika w mp5pdw galaxy,jej wykonanie jest swietne a jakosc nie budzi podejrzen(jesli komus cos niepasuje to znaczy ze otzrymal jakąs wadliwą),skupienie napewno polepszylo a po wymianie gumki na czarny silikon hop-up mojej broni znacznie sie zmienil na +(chiociaz tamten niebyl zly-wiecie zima),bron ma kupe modyfikacji i strzela bardzo szybko (zastanawialem sie przed kupnem czy z tego powodu nie wziasc 6,04 ale cale szczescie nie,aha polecam MP5pdw/kGALAXY(przerobcie z PDW na K i macie pistolet maszynowy bardzo krótki taki jak uzi z magami 250 kul,a kto wie moze niedlugo DUAL) Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 mój kumpel z teamu ma tą ekstremalnie ciasną lufę 5.98mm Ja słyszałem o lufach 6.01 i to dla mnie już super-extramalna lufa ,5,98 to już by musiała być na zamówienie robiona :) Co do precek src ,to są tanie ,dobre i nie miałem ani razu zacinek .Wcześniej troche ''psioczyłem'' na tą lufę ale przyczyna w niej nie tkwiła ,więc moja ocena to 5 :) Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) Ale jakim cudem to ma działac nawet biorąc pod uwagę fakt, że faktycznie kulki mają nieco mniej niż 6 mm, to prezcież wystarczy żeby jedna miała dokladnie te 5,98 mm lub minimalnie więcej (a ja wiadomo, kulki nie maja identycznych wymiarów, zawsze się trochę różnią) i już zacięcie gotowe... Edited December 17, 2007 by de Villars Quote Link to post Share on other sites
putinn Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Mi w SRC 510mm PJki się nie zacieł ani razu, zato Pestki 0.25 robią to ciągle :| Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Miałem src 510 mm w kałachu i byłem ciężko zawiedziony. Zez był niesamowity. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 u mnie w CA510 sie nie tna P&J W src tez nie bylo problemow ale mialem duzo mniejszy przebieg tylko 1k Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Ja zamontowałem w swojej VSR lufę SRC 455mm... Tragedia. średnica wieksza niż w stockowej lufie TM. Zostawiłem ja bo jednak dłuższa była i troszke lepiej strzelało ale nikomu nie polecam. Za pare zł więcej mamy doskonałąlufkę systemy... A SRC sprzedałem i nigdy juz nie kupię. Zmarnowane ponad 100zł. Quote Link to post Share on other sites
GizBear Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ja rowniez korzystam z lufy SRC 6.03 o dlugosci 510mm. Mam ja zamontowana w mojej SARence. Kulki jakie testowalem to: - Exele - wiadomo brak zaciec ale to w domysle ;-) - Pestki 0.25 - malo ich uzywalem ok 2k ale ani jednego zaciecia - p&j 0.25 - testy przeszly pomyslnie ani jednego zaciecia ale tez wystrzelone niewiele ok 2k Moze po prostu dobrze trafilem ;-) skupienie jest OK wszystko gra Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 U mnie też wszystko gra - zamontowałem ostatnio lufę SRC 6,03 długości 470 i skupienie jest duuużo lepsze niż na stockowej 6,08. Nie porównywałem z innymi lufami precycyjnymi, ale ja z lufy SRC jestem bardzo zadowolony. Może też dobrze trafiłem 8) Quote Link to post Share on other sites
AdrSer Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Używam SRC 6,03 340mm w M4A1 od 3 miesięcy, około 8K kulek, strzelam PJotami Premium od Krakmanów i jeszcze nie miałem zacinki. Róznica pomiędzy stockową lufą 280mm jest wyczuwalna, troszkę większy zasięg i dużo lepsze skupienie. :) Quote Link to post Share on other sites
chlor Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Mam od miesiąca w AK74S CM.040 lufę długości 470mm chomowaną z SRC i nie miałem zacinki, zasięg w porównaniu do stokowej lufy 490mm powiększył się a jeśli chodzi o skupienie to lufy stokowej nie ma co porównywać z pracką. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Testował tą precke ktoś na kulkach Guardera ? Podsumowując to lepiej kupić tą SRC czy dołożyć kilka złotych i wziąć Systeme ? Pozdrawiam Gekon Quote Link to post Share on other sites
MrHK Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 dołożyć kilka złotych i wziąć Systeme Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts