123ivan Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Temat na wesoło. Czy ktoś z Was używał podczas manewrów gumowego noża? Taka zabawka kosztuje w sklepie internetowym ok. 10zł. A ile frajdy jak sie uda kogoś podejść i zaciukać :D Nóz jest całkowicie bezpieczny,nawet kartki nim nie przetniesz,nie mówiąc o przebiciu. Co o tym myślicie?? Może ktoś ma już jakieś doświadczenia z "nożownictwa"?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Temat był już dawno. Zerknij sobie na ten link. Noże to już dawno się u nas przyjęły, to raczej kwestia wygody tachania ze sobą iluś tam trenażerów (saperki, noża, siekiery, bagnetu) które lubią się gubić i które trzeba w razie czego dobywać. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
123ivan Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Dzenks Wow. Gumowa siekiera to jest to!! Teraz czas znależć gumową PIŁĘ ŁAŃCUCHOWĄ!! :evil: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 gumową PIŁĘ ŁAŃCUCHOWĄPilarkę :P Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 A ja proponuje GUMOWY MŁOTEK w wiadomym celu :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Jest pilarka, jest szlifierka do robienia manicure do łokci, jest łańcuchowa, jest młotek, jest śrubokręt, jest nawet klucz francuski na kulki... ale kto to będzie tachał? Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
123ivan Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 http://www.zabawki-modele.pl/catalog/produ...products_id=259 Teksańska masakra! i nawet świeci i dzwięki wydaje :roll: Quote Link to post Share on other sites
mig Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Wyskocz z tym na strzelankę! :F Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 WOW !! piła naprawdę robi wrażenie :-)) POmysł noza jak najbardziej spoko tylko że dawno już wykozystywany .. Tym większa skuteczność żołnierza na polu walki im bliżej jest w stanie się zbliżyc do przeciwnika nie wzbudzając jego podejżeń :twisted: POzdro ! ***BaUEr*** 8) Quote Link to post Share on other sites
Ademu-san Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Zabawkowa Piła Mechaniczna?? NIE!!! Mam uraz od czasu gdy bratanek mnie z nią gonił :F A co do gumowych noży to proszę bardzo: http://samuraj.canpol.pl/ Na stronce są tylko dwa do wyboru, ale i to powinno wystarczyć. Radzę kupić ten na dole(szeroki) - bardziej pasuje do rozgrywek ASG :wink: Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 A może coś takiego? http://tajgun.pl/?prod=438&cat=14 Quote Link to post Share on other sites
ogur Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Lisie to jest lepsze:] i Fajnie wygląda na broni jak i na pasku:] Thx Lisie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Co do podanych z Samuraja noży - miałem oba, dosyć długo. I właśnie ten niżej szybciej się niszczy - oba pękają po kilku - kilkunastu uderzeniach w miejscu styku rękojeści z ostrzem i drą się po prostu. Ten kindżał ma klimat, ale znacznie szybciej się rozwala bo ma mniejszą powierzchnię w tym miejscu. Obecnie to chyba najlepiej treningowe Cold Steela kupić, bo ten bagnet gumowy nie wytrzyma treningu/ szarpaniny, choć jest ładny ;) Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
SIDIOUS Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 A gdzie można takie treningowe noże Cold Steel kupić (i z czego one są jak nie z gumy? :D )? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 www.military.pl Quote Link to post Share on other sites
Wolfi Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Chciałbym rozwinąć temat - istnieje może wersja miotana takiego 'gumowego noża'. Czasem jak chce sie kogoś klepnąć/dziabnąć to brakuje tylko tych paru metrów... Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Można. Tylko czy doleci do przeciwnika. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Czasem jak chce sie kogoś klepnąć/dziabnąć to brakuje tylko tych paru metrów... Sztuka jest zazwyczaj wlasnie te pare metrow pokonac. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Na te parę metrów to masz replikę. Quote Link to post Share on other sites
Zexu Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pomysł z replika noża jest swietny, a juz miałem sytuacje, że nie strzeliłem do kolegi, dlatego, że nie widziałem repliki ... dotknał mnie jakims kijkiem "nie zyjesz" :D Jakbym wiedział o co c`aman od razu prółbym z ak do niego :D Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Z odległości na wyciągnięcie ręki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts