Bestyj Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Naprawdę pominąłeś "extreme precision"?? Jest o nich oddzielny temat i są one polecane. gdze, bo ja tez znaleźć nie moge Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 ja uzywam blasterkow 0,25 oraz tych xtreme 0,25 i 0,28 (o,2 mam excele) bron to socom stti, sti lawman i mp5 well... poza zadkimi zacieciami w magu socoma (a to wina marnie wykonanego maga), po 5k wystrzelanych kulek zadnych zaciec czy innych problemow. Wydaja sie byc ok... a blasterki jak i golden fire czasami sie rozpadaja na 2 polowki po trafieniu w cos twardego. Excele wydaja sie bardziej "sliskie" potem sa xtreme a na koncu blasterki. Chyba sie na te xtremy przerzuce zupelnie... no ale postrzelamy, zobaczymy :) Quote Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Xtreme Precision to jedyne kulki, które nie działały w "castolufie" :D Używam .28g do mojego M6 i powiem, że są wspaniałe. Nie za ciężkie, ale wystarczająco ciężkie, żeby przeszywać krzaki :) Co do innych kulek z assofguns.pl dobre są te Sekito 0.2g; używamy ich do sprężyn CG i elektryków, nie zacinają się, latają ładnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts