mark Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Witam Mam zamiar kupić sobie nową sprężynkę, lecz wybór jest wielki, że ja od tego dostałem już oczopląsu. Przeglądając strony znalazłem na snajperasg i tu link: http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat.../products_id/39 tę oto sprężynkę. Pisze, że to ma 80% części metalowych 8O . Zaskoczony byłem wielce, lecz po wpisaniu w google "Xm 177 E2 - HFC" mało było. Powiem tak, jeżeli ktoś ma tego guna lub cokolwiek o nim wie niech napisze. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Z całego serca odradzam. Te metalowe części z biegiem czasu dostają strasznego luzu... pozatym sama replika wygląda kiepsko i strzela przeciętnie. Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 XM177e2 od Cyber Guna jest 2 razy tańsze i lepsze. Teraz w promocji jest za 199zł. (military.pl) To było moje pierwsze ASG :) polecam. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 CG i HFC nie dorównują eMce produkcji Marui, ale z tego co widzę to jest już chyba niedostępna w sklepach, jedyne źródło to allegro. :| Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts