ogi Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Witam! Czy spotkal sie ktos z Was moze z mundurem/uniformem ktory sie nazywa Euro? Wyglada to jak o wiele ciemniejszy woodland,w ktorym przewazaja kolory ciemne,brazowe,zgnita zielen i prawie nie ma tego woodland'owatych zoltych ciapek =] W Rainbow Six Rogue Spear byl taki do wybrania i nazywal sie wlasnie Euro tylko nie wiem czy to czego szukam nazywa sie Euro czy tylko to w grze tak nazwali jako europejski unifrom... =] Przeszukalem troche i nic takiego nie znalazlem.Szukam wlasnie czegos takiego bo ten zwykly woodland czy dpm jest moim skromnym zdaniem za jasny do lasu (ostatecznie oryginalny DPM,nie zadne tanie podruby). Jak cos wiecie to piszcie. Dzieki z gory za Wasza odpowiedzi! P.S. A moze znacie jakies ciekawe ciemniejsze alternatywy do woodlanda? (tylko nie Flectran) =] Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 A moze znacie jakies ciekawe ciemniejsze alternatywy do woodlanda?DPM ew. CCE Quote Link to post Share on other sites
ogi Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 Dzieki za odp. Czy CCE jest moze dostepny w jakims polskim sklepie? Jak tak to wrzuc jakiegos linka jesli mozesz. Dzieki Quote Link to post Share on other sites
thegumis Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Ogi prosze bardzo http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91986135(nieorginalne) Dodając podobno trudno jest znaleźć oporządzenie w CCE ale ja jakąś kamizelke znalazłem jak znajde linka to ci podam. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=92536822 (orginalne) Pozdrawiam Gumis. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ten pan miewa sprzet w CCE klik osobiscie przy wybieraniu kamuflarzu polecalbym brac pod uwage z jaka replika sie biega, by nie gryzło sie to zbyt mocno (np. G3 nie pasuje do panterki) Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ten pan miewa sprzet w CCEklik befi11 to Pani, bizon12 to facet ;) Ogi, jeśli chcesz kupić cce to nasza grupa właśnie sprzedaje mundury w tym kamuflażu, odezwij sie na PW do mnie a moze będę mógł pomóc :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Mój znajomy ma dostęp do sprzętu legii, ewentualne pytania na prv. Quote Link to post Share on other sites
gas-can Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ale czy mundur "Euro" jest jakoś możliwy do zdobycia lub coś do tego podobne? P.S. Marpaty sie nieliczą :F Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Grałem w R6 i odkąd interesuję się militariami to nie spotkałem się z kamuflażem podobnym do EURO (a przynajmniej nie pamietam abym taki spotkał). Możliwe, że jakiś kamuflaż myśliwski będzie podobny, bo robią ich od groma. Może poszukaj też czegoś na http://www.henrikc.dk/camouflage/ Quote Link to post Share on other sites
gas-can Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 czyli co?? robimy nowy wzór tak?? :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts