Dżądrek_753 Posted July 4, 2023 Report Share Posted July 4, 2023 Mam pytanie niekoniecznie co do samej repliki na początek, ale pytanie czy lepiej wypożyczyć replikę asg w sklepie i pójść z nią na strzelankę, czy odrazu kupić sobie replikę i potrzebny do niej sprzęt? Jeżeli bym kupował replikę asg to budżet jaki bym na nią przeznaczał to do ok. 700zł PS: Mam 15 lat więc nie spieszę się z zakupem lub pójściem na strzelankę, wiem że są od 16 lat. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Jeśli masz możliwość wypożyczenia to zrób to i zobacz z czym to się je i czy Ci się spodoba. Na strzelance nawiąż nowe znajomości i podpytaj lokalsów o podstawy. Quote Link to post Share on other sites
Dżądrek_753 Posted July 5, 2023 Author Report Share Posted July 5, 2023 Dzięki, to najpierw pójdę na strzelankę z wyporzyczoną. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Musisz się zorientować jak to wygląda w Twojej okolicy. Czy są komercyjne strzelanki, gdzie można wypożyczyć, czy tylko luźne spotkania? Zawsze warto na początek wypożyczyć i zobaczyć czy faktycznie się hobby spodoba. Komercyjne niedzielne strzelanki są też zazwyczaj bardziej otwarte na młodszych graczy. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 Wypożycz, żeby sprawdzić czy to zabawa dla ciebie. No i pamiętaj, że cqb i las to dwa różne typy rozgrywki, jedni kochają cqb, inni bez lasu nie wyobrażają sobie rozgrywki. Quote Link to post Share on other sites
Dżądrek_753 Posted July 5, 2023 Author Report Share Posted July 5, 2023 13 godzin temu, Huba_lbn napisał: Musisz się zorientować jak to wygląda w Twojej okolicy Mieszkam pod Warszawą, spróbuję zorientować się jak z wyporzyczaniem replik asg w tej okolicy, rzeczywiście myślę że lepiej zobaczyć czy mi się spodoba to hobby niż odrazu wywalać tysiaka:) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 10, 2023 Report Share Posted July 10, 2023 W okolicy Stolycy występuje coś co nazywa się młode asg czyli srzelanki dla młodzierzów. Rozejrzyj się na http://weekend-warriors.pl czy na https://www.facebook.com/ASG-WARSZAWA-QRDE-131009833585577/ coś na ten temat znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts