komandoskielce Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Zapraszamy do zakupów. Nie jesteśmy sklepem zamkniętym kierunkowo tylko na ASG, jak widać- przy okazji można kupić u nas coś do komputera ;) Ale nie o tym mowa- mamy dobrą oferte na mundury US, a już za kilka dni także na mundury z innych państw.Takich cen nie znajdziecie nigdzie ;) Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Trochę nie za duży wybór, ale super jak na początek :) No i fajna panienka w głównym banerze ;) Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 hehe, panienka się podoba wszystkim :twisted: Dzień za dniem będziemy powiększać naszą oferte :) Quote Link to post Share on other sites
prusak Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Witam, pilnie potrzebowałem dwóch rzeczy, gumki HU bo mi się rozwaliła i spray'u sylikonowego, ASGShop jak na złość nie miał obu rzeczy, MG nie pracował w tych dniach, przypadkiem trafiłem na komandosa, znalazłem co potrzebuje, nawet taniej niz w innych sklepach, paczka dotarła na czas starannie zapakowana. Jak narazie pierwsze wrażenie dobre. Podoba mi się także sposób przeliczania kosztów przesyłki, przez co pobranie wychodzi taniej niz np na MG, gdzie jest to min. chyba 14 zł (?). Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 Dziękujemy za miłe słowo :) Tak, co do kosztów przesyłki- uważamy,że robienie ludzie w balona na kosztach przesyłki (np. rzeczywiście zapłacimy 6,50, a pisze na stronie,że 14 zł) to afront dla klienta. U nas każda nawet najmiejsza rzecz ma dokladnie wpisaną wagę.Staramy się,żeby było dla Was jak najtaniej :) Post PRUSAKa pokazuje,że do nas należy poprostu trafiać,a nie przypadkiem :D Pozdrawiamy Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Mi sie i tak najbardziej podoba opcja z magami. Narazie zauwazylem magi do m15, MAG mid cap 100kulek po 33zl gdy wszedzie indziej 39zl albo low cap STAR 25zl a wszedzie indziej 29zl takze gratuluje:) Czekamy na powiekszenie oferty mundurow bo cos spodni nie moglem sie dopatrzec :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Przyzwoita stronka. Ładna laseczka na górze :D . Pozatym można by poprawić menu (trochę większe przyciski). Jeszcze jedno czekam na oferty strzelb :) Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 weźmiemy pod uwage wszystkie Wasze propozycje :) Co do mundurów to lada moment spodnie się pojawią, a co do strzelb, to tu troszke gorzej sprawa wygląda- ceny... :| Ale KOMANDOS coś wymyśli, razem z laseczką z górnego bannera :twisted: :lol: Quote Link to post Share on other sites
gibon Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Dzisiaj zamówiłem u nich kuleczki, co prawda mieli akurat problem na stronce i nie wyświetlał się numer konta ale wysłałem im maila z tym zagadnieniem, faktycznie nie wiedzieli że numer kontra się nie wyświetla. Podali konto, wpłaciłem i nawet chyba dzisiaj wyślą :) PEŁEN profesjonalizm, i MACIE u mnie także DUŻY PLUS za to, że nie zdzieracie z ludzi na przesyłkach [zapłaciłem 6,50 a w innych sklepach kasują po 10,12,14zł]! Ceny także konkurencyjne! polecam! Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 Witam :) Kuleczki jeszcze cieplutkie zostały przekazane do wysłania :) Co do numeru konta- juz to poprawiliśmy :D Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Proszę załatwiać sprawy ze sklepem na PW lub mail a nie przez forum. W wątku proszę jedynie zamieszczać opinie o sklepie, inne posty będą kasowane ! Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Zamowilem w niedziele 5 magow MAG'a, i we wtorek juz byly. Doskonale zapakowane, dzialajace :) Dziekuje poczcie ze wreszcie dostalem cos priorytetem w jeden dzien :D Widze ze bylem chyba ostatnim klientem, ktory zalapal sie na te magi po 33zl :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted May 11, 2006 Author Report Share Posted May 11, 2006 przepraszamy pana moderatora :) Juz sie to więcej nie powtorzy :) Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Czemu wasza strona komandos.com.pl nie dziala? Quote Link to post Share on other sites
ErTo Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Może dlatego, że adres strony to: www.komandos.com.pl ? :idea: Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nie badz taki madry. Moje magi z tego sklepu nie dzialaja jak powinny a adres strony nie dziala :? Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Strona mogła chwilowo nie działać- zmienialiśmy troszke grafikę.A co do magów- proszę o info na maila. Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Nadal nie dziala a maila moglem tylko tu wam na priv dac. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
komandoskielce Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 :D no musi działać :D nie ma możliwości takiej, żeby nie działała :D Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 wpisuje www.komandos.com.pl i nie dziala :) Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 A ja jak klikne sobie na Twój link to mi działa... Więc nie ze sklepem jest coś nie tak. Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 No mi juz czasem dziala a czasem nie :) No nie wazne, mam pytanko. Jaka mam gwarancje ze panowie z komandosa po dostaniu moich magazynkow ktore wysylam na gwarancje, ze tak powiem sobie ich nie przywlaszcza ? Nie to zebym podejrzewal, ale znajac historie z MG, ja wam je przysle, a Wy powiecie ze ich nie dostaliscie, a nawet jesli dostaliscie to nie musicie ich oddawac bo niby czemu? Nie mam przeciez dowodu na to ze je kupilem i zaplacilem wiec nawet jak pojde na policje to powiedza ze po prostu wyslalem wam prezent, bo niby jakie Macie zobowiazania? Dostajecie magi i mozecie ich nie wysylac i nic sie za to nie stanie bo nie moge udowodnic ze mi sie naleza. Wybaczcie prosze ze tak nieladnie stawiam sprawe ale chce po prostu wiedziec jak to bedzie wygladalo, i nie zebym mial tu Kogos za oszusta czy zlodzieja tylko tak na przykladzie chce sie dowiedziec bo nie chce ich stracic :) Sorki i pozdrawiam :wink: Quote Link to post Share on other sites
Juby Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ale ja już magów nie widze na stanie sklepu zostaly tylko komputery i umundurowanie. Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 na środku strony jest link. tam zostały przeniesione pistolety itp. Quote Link to post Share on other sites
C4RTM4N Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 A mozecie mi odpowiedziec na pytanie :) :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts