mczesiu Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Witam, na allegro Tanie M wprowadzili, jakies badziewie. KLIK i tu moje zapytanie, czy magazynek z tego guna będzie pasował do Shotguna M3000M47... w końcu magazynek za 9 zł, to nie aż tak wiele :) :lol: Link to post Share on other sites
macbeer Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ekhem to coś chyba raczej nie ma magazynka... Sypiesz kulki od góry :lol: [ Dodano: 06 Maj 2006 08:07 ] Też bym tak chciał żeby maga do M3000 miał Link to post Share on other sites
chudy89 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Nie wiem czy się mylę ale magazynki zsypowe mają chyba większą pojemnosć niż 30 kulek więc może jest nadzieja... Link to post Share on other sites
Ari Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 ja niedlugo bede posiadal m47a2, a moi 3 koeldzy zamowili wlasnie te tanie shotguny po 10zl (o matko :? ) wiec jak bede mial to, to wtedy zobacze czy to pasuje, ale raczej watpie Link to post Share on other sites
hellmans Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 w tanich ejst amazynek wsypowy z góry (dzióra tam gdzie ejst szyna górna) nie będzie pasować :F Link to post Share on other sites
woma Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Nie wiem czy się mylę ale magazynki zsypowe mają chyba większą pojemnosć niż 30 kulek więc może jest nadzieja... Po pierwsze nie zsypowy [bo to nie smieci ino zwykle kulki] tylko Wsypowy Po drugiej taki magazynek jest zintegrowany z replika i nie można go od niej odłączyć. Nie użyjesz maga :F Link to post Share on other sites
vincenzo Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Woma zsypowy czy wsypowy, każdy maniak wie o co chodzi. A wiadomo że o gómno chodzi. :F Link to post Share on other sites
Recommended Posts