Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jac M16 Sniper Gas Full Auto MARZENIE

Recommended Posts

Popatrzcie na to http://cgi.ebay.com/Jac-M16-Sniper-Gas-Ful...1QQcmdZViewItem ,napęd na co2,zapewnie ma blow-back(nie napsiano w auklcji ale czyałęm o tej broni w necie)super metalowe body,moc zapewne powalająca,jak i cena $950 :!: Jest to moje marzenie,nie konieczmnie w tej wersji ja bym wolał normalne m4 i bym sobie je scustomował wg moich upodobań,oj taka maszynka nie daje spać po nocach :D Co myśłicie o takim sprzęcie ??

Jedno słowo - MARZENIE. Mi się akurat ta wersja podoba - zapewne ma potężną moc, więc do parasnajperstwa się nadaje. Szkoda tylko, że z oksydy prawie nic nie zostało :( Jeszcze tylko poprowadzić przewód wewnątrz pasa nośnego, butlę do plecaka i ... Echhh idę coś wypić bo się rozmarzyłem i teraz nie będę mógł spać :evil:

[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 7:38 pm ]

Tja. A widział ty M4 Sun Project na spr.powietrze/CO2?

Fajnyyy. Wejdź na www.scaar.at i tam gdzieś jest "airsoft". Jak nie znajdziesz to mów.

SPM16 to dopiero maszinka.... :D

Widziałem filmiki - też cudo... :(

Ten preview z www.scaar.at/airsoft przyprawia o niepochamowaną chęć rozwalenia czegoś. Że ONI w Austrii TO mają!!!! GRHRHRHR!!!

450 FPS.... Albo minigun...

Proponuję wejść na scaar w dział "classics".

Ślinka sama leci....

Ojj tak koledzy te filmiki już dawno widziałem,a te M4 Sun Projectu to poprostu MEGA CUDO :!: Same body jest powalające,jest prawie identyczne jak w ORYGINALNYM M4 :!: :!: Jeden koleśnawet kupił takie oryginalne m4 i wpakował do środka takie mechanizmy na co2,kliknijce

http://www.classicairsoft.net/forum1/topic...p?TOPIC_ID=5169,czyż nie szczyt marzeń :arrow: :?: A ten blow-back, ehhhh idę lodu na głowę położyć ...................................Dziś wiem jaki bedę miał sen :wink:

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 ]

Aha i dokładny link do filmików z tymi pukawami :lol: http://www.aatv.at/ kur..nie dośc że mają takie sprzęty to i telewizję swoją zalożyli

Słuchajcie... nie chciałbym się z wami strzelać :F Może od razu wiatrówki (zresztą czy to nie jest wiatrówka)? Jak chcecie to zakupić to sprawdzcie ile ma dżuli bo moga być problemy na cle. Wg mnie wygląda kijowo, ta luneta na chwycie, ble. Butla, lol. Fajna pewnie do strzelań do tarczy i tyle.

Człowkieku to jest broń do ASG,moc ma ok 380fps (jest możliwość regulacji reduktorem ciśnienia przy butli)Wygląda kijowo bo to akurat taki niezafajny model,chodzi tu o cudowny mechaznizm gazowy oraz wykonanie body itp,tu masz filmik co prawda koleś trzela do tarczy http://video.google.com/videoplay?docid=24...6&q=sp+shooting , na www.aatvat są filmiki jak ludziska do siebie strzelają i nic im się nie dzieje,to żadne wiatrówki :!:

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 ]

Aha,Sun Project robi do diś gazówki z BB,dawniej ( lata 80-te był wykożystywany inny mechaznim o nazwie BV-ball vlave bez BB,był potwornie szybki :D )

Cudze chwalicie... swego nie znacie...
AK z blowbackiem w Radomiu robią, rzeczywiście, ale LA85 rodzimej produkcji? 8O :D

Też mi się wydaje, że AEGi z BB to lepszy pomysł. Jedną z zalet naszego hobby jest to że ma mniejsze koszta użytkowania niż paintball, a te gazożerne potwory to...

Guest Kret

Taaa...*

A wiesz, że JAC splajtowało razem z kupą innych japońskich firm, gdy na początku lat '90 wyszedł pierwszy AEG (FAMAS) Tokyo Marui?

A splajtowały dlatego właśnie, że zewnętrzne zasilanie CO2 i gorszy zasięg (Hop Up do klasycznych airsoftów dokupuje się osobno zazwyczaj, bo te z lat 80 jeszcze go nie miały) przegrywały z tańszym, wygodniejszym i ładniejszym wyrobem Marui.

Ten karabinek ma gorszy zasięg i niezawodność od większości współczesnych AEGów.

Jedyne, co czyni go wartym pożądania to fakt, że to kawał historii airsoftu. I za to się płaci.

Pozdrawiam

Kret

*Copyright by Miedza

Gaziaki sa bez sensu.

BB w elektrykach bedzie bo tego wymaga rzesza klientow i postep w ASG.

A gaziaki syfonia, cza je czyscic co chwile, musisz biegac z butla na plecach, nie mozesz od tak zdjac i odlozyc broni, kabelek od butli Ci wypadnie i potem go szukasz bo Ci lata za plecami. Gaz sie konczy i jest koniec, a w razie czego baterie mozesz sobie zmienic w aegu w 1min.

Karabinek jest ciezszy i wogole nie grywalny.

Pzdr

Eeeee co wy pieprzy.......e,wiecie że napełnienie takiej butli o wysokości 140cm co2 kosztuje ok 35zł tym gazem :D Z takiej wielkiej butli ładujecie sami sobie takie mniejsze i wychodzi bardzo tanio,pazatym elektryki wg mnie to ściema przy tych gaziakach(tak ten JAC ma zapewne zasięg o wielle lepszy nież wasze lekektryki).Są współczesne repliki gazowe i one na pewno sa najlepsze(body jak z oryginalu,blow-back,małe zużycie gazu i tani napęd)

Prund jest tanszy :)

Duze zuzycie gazu.

W CA nie masz body jak z oryginalu?

Karabin z tymi calymi butlami wazy dobre 5kg jak nie wiecej. Pieprzenia z tym jest ze hej :), zaczepisz nimi gdzies, polozysz sie na ziemi to odstajesz :lol: , nie mozesz sie turlac, skakac, upasc, zalozyc niczego na plecy, zima masz koniec zabawy, i na dodatek to wszystko halasuje, uderzysz w cos to masz brzdek na caly korytarz.

No i jeszcze mozna wybuchnac! :mrgreen: Tak na serio to te wady mozna wymieniac i wymieniac.

BB bedzie w aegach i bedzie gites, nie grywalne sa te gazowki

W CA nie masz body jak z oryginalu?

Nie masz ;)

Ale nie o tym temat.

Co do BB w AEGach - Są zestawy do instalacji BB w AEGach, ale też nie o tym temat. Znajdź temat, poczytaj, to przekonasz sie że wcale to nie takie piękne ;)

Niech zafascynowani starymi gaziakami przeczytają jeszcze raz wypowiedź Kreta

AEGi - karabiny wyparły gaziaki w naturalny sposób, to nie jest żaden żydomasoński spisek. Po prostu - lepsze jest wrogiem dobrego.

Przy 450 fps-ach bez hopupu, to z bliska strzelać niebezpiecznie, a z daleka się nie trafi. (syndrom Rugera ;-) )

Z drugiej strony jednak, ciągłe awarie, zacięcia i spadki ciśnienia gazu, oraz brak hicapów stworzyłyby fajny klimat na strzelankach: bardziej zawodna i nieskuteczna broń promowałaby większą mobilność i działanie w drużynie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...