Tony91 Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Witam. Czy wie ktoś może gdzie moge kupić dodatkowy magazynek do M16A4 firmy Well, wersji sprężynowa. Szukałem w wielu sklepach ale nie potrafie znaleźć. Z góry dzieki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 też szukałem i nie ma, ale jest bardzo podobny do maga od TM, nie zagłębiałem się w ten ale w sumie można spróbowac się pobawić trochę poxyliną i pilnikiem i może będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Witam. APELUJĘ!!! Jeśli ktoś posiada magazynek do karabinu m16 well i jest mu z jakichś przyczyn nie potrzebny to proszę do mnie!!! Quote Link to post Share on other sites
marynarz89 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ja pisałem do gostka z airsoftguns.pl (znam opinie o tym sklepie i jestem tego samego zdania) czy by niemógł sprowadzić i powiedzial że byćmoże będą w połowie czerwca. pozostaje czekać Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ja mam rozłorzonego WELLA i niechce mi sie w nim dłubać. Mam do niego mag, ale jest porysowany, dość mocną (oczywiśćie plastik polakierowany Humbrolem 11) Pisać jak coś. :wink: Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 a mam rozłorzonego WELLA i niechce mi sie w nim dłubać. znam to uczucie :wink: Moj qmpel ma m16wella i magi tez ale nie wiem czy sprzedaje,a wogole nim nie gra ;p Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ja jestem chętny. To nic że porysowane i tak idą do przeróbki na 20stki :) Mam nadzieję, że kompletne. Oczywiście do spreżynowej wersji te magi? Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Pissmejker obawiam że sie spóźniłeś, to Primo.... :? A Secundo że miałem do sprzedania 1 mag z częściami do eMki... :wink: No chyba że przelicytujesz do 40 zł... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Nie da rady :) powiem wam ze przerobiłem już 1 i nawet jestem zadowolony niestety przepadł gdzieś mechanizm blokowania kulek w magu no i jest sprawa utrudniona. Ale czego sie nie robi dla 20stek Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Magi od TM nie pasują do Wella więc nie marnujcie kasy PZDR 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts