bastekkk Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 prawie że każdy zauważył że specshop zaczoł( za przeproszeniem ) "srać" replikami i w tym sklepie zauważyłem coś takiego http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...127e1ed3b954686 czy ktoś to ma ? jaki zasięg celny ? czy jest wart swojej ceny ? Quote Link to post Share on other sites
komora Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Napisałem do nich maila z pytaniem jaki ma zasięg. Oto odpowiedź: "W cel wielkości człowieka można trafić z około 20m." Więc jak na krótką sprężyne bez HU całkiem przyzwoity zasięg. Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ja to miałem i powiem wam że wykonanie jest trochu kiepskie, poza blokadą spustu nic nie działa, nawet kurek i plastik jakiś taki lichy. Zasięg maksymalny na kulkach 0.20 to ok 25m. Polecam ją tylko fanom broni z WWII i do rekonstrukcji, jest bynajmniej tańszy niż gazówka Maruzen'a. Pozdrawiam Soldat Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Odgrzeję temat. Można gdzieś jeszcze dostać tę klamkę? Czy też może przestali ją produkować? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Odgrzeję temat. Można gdzieś jeszcze dostać tę klamkę? Czy też może przestali ją produkować? Skontaktuj się ze SPEC-em, udzielą Ci informacji kiedy będą mieli. Co do samej repliki, wykonanie na bardzo "średnim" poziomie, zasięg "skuteczny" (tarcza Francuz) 15 m na kulkach 0,20. Replika przydatna przy rekonstrukcji i jako "broń ostatniej szansy". Nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Spec niestety zawiesił sprowadzanie towaru z Japoni :/ Generalnie replika i tak miała służyć jako wypełniacz kabury, a cena na Specu była porównywalna z Umarexem. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Jest dostępny w GUNFIRE, nieco drożej niż był w Specu. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Najtaniej na bron.pl, bo jedyne 99 PLN: http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Pistolety/Pistolet-ASG-Walther-P-38-kal.-6mm-sprez/45005 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts