TOLDI Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ktos kiedys na forum napisał , że kupił buty GROM za 100zł od producenta, temat został skasowany wiec nie wiem kto to napisał :| i mam pytanie czy ten ktoś kto to wtedy napisał może napisać czy kupił te buty jakoś po znajomości czy poprostu hurtem. Jak ktoś ma informacje na ten temat to prosze pisać. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 To nie ja kupowałem za 100zł. Ale gdy 2 lata temu napisałem do Protektora o cenę GROMów to podalimi cenę 110zł brutto. Więc 100zł to za mało, no chyba że obniżyli cenę. Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 Nie, 110zł to tez bardzo mało pewnie ktoś rzucił tą cene "oscylacyjne". W specu te buty kosztuja 199zł. Ale te buty kosztuja 110zł jak kupuje hurtem czy w detalu?? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Wiem tylko, że w Warszawie można je kupić w detalu za ok 135zł. Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 W Szczecinie za 140zł brutto można kupić :) Quote Link to post Share on other sites
Szpadel Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ja kupowałem w sklepie firmowym jakiś rok temu, kosztowały 135 brutto, więc w detalu taniej raczej nie znajdzesz. Quote Link to post Share on other sites
coxarmy Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 na ostatnich targach w trojmiescie Military Balt Expo, wystawial sie producent tych butow, PROTECTOR, i sprzedawali je za 115 pln, bezposrednio u nich (czyt. w firmie) mozna kupic za ta sama cene. Quote Link to post Share on other sites
baalp Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 a masz adres tej firmy :?: Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Wiem tylko' date=' że w Warszawie można je kupić w detalu za ok 135zł.[/quote']ORKAN gdzie ?? :D Ta informacja jest dla mnie bardzo wazna, bo musze kupic sobie dobre buty na oboz ASG, a teraz uzywam zwyklych "desantów" i po jednej paro godzinnej strzelance nogi mi odpadają. Gadalem z kumplem co uzywa "Gromów" poleca mi je bardzo, ale jezeli moge kupic je taniej o "pare złotych" to czemu nie, bede mial na lepsze gogle. :wink: :) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
cherek Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Też zastanawiam się nad tymi butami i chętnie się dowiem gdzie w wawie można je tanio kupić. Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Firma Protektor KLIK tam jest dział dystrybucja i tam w każdym województwie jest ich filia... niech ktoś do nich zadzwoni skoro jest tyle chętnych na nie to może jeszcze taniej bedzie... sprawdzcie Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Zadzwonilem pod wszystkie podane numery (w warszawie tylko, bo byla mowa o kupnie w warszawie), dodzwonilem sie tylko pod jeden numer, ale okzalo sie ze oni butów nie sprowadzają.Moze komus innemu sie poszczęści, ale bede tez próbowal jutro . Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Hehehe zadzwoń i powiedz że jestes z GROM-u to może za darmo dostaniemy.... :D A tak to dzwon do dzialu handlowego Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Zadzwonilem, uslyszalem jedynie glosny piiiiisssssskkkk, az ucho mnie zabolało :P , hehe dobra opcja z tym GROMEM :Pp, ale bylyby jajca jak by sie nabrali !! hahahah Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Musisz chyba zadzwonic do nich do Lublina i podac rozmiar to oni ci prześlą chyba.......... Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Musisz chyba zadzwonic do nich do Lublina i podac rozmiar to oni ci prześlą chyba.......... No a gdzie zadzwonilem, tam zadzwonilem :wink: :) , jutro spróbuje bo dzisiaj juz tam chyba nikogo nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Dalej Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Kupisz je w sklepie z odzieżą roboczą (taki blaszany barak na podwórku) niedaleko dworca gdańskiego... Idziesz międzyparkową od strony słomińskiego i po prawej masz bramę, za bramą budynek, na placu baraki z tym sklepem. 160zł kosztowały rok temu. Po roku noszenia CODZIENNIE jedyne co się stało to odkleja mi się wewnętrzna wkładka w lewym, podkleiłem taśmą klejącą obustronną. Daj znać jeśli jeszcze tam będą. Kiedy na nie polowałem było to jedyne miejsce. edit: znalazłem kontakt do tego sklepu (leniu ty jeden!) http://www.protektorsa.pl/index.php?strona...&id=mazowieckie Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Handlowo-Usługowe „SAMI” ul. Słomińskiego 1 00-204 Warszawa tel. 060134876 tel./fax 22 635 12 83 Zadzwoń zanim tam pójdziesz. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Na allegro są Gromy za 155zł, to i tak nie drogo, 45zł tansze niz w innych sklepach. (link: http://allegro.pl/item107882051_buty_glany...42_42_8_27.html ). Quote Link to post Share on other sites
wrangol Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Tylko Adidasy GSG-9 i Bellevile oraz Batesy, cała reszta to prawie buty (a prawie robi różnicę ;)!!! Quote Link to post Share on other sites
Dalej Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Spadaj wrangol, nie wszyscy mają 0.5K wzwyż do spalenia na buty. Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Odświeżę temat. Jakie są Wasze spostrzeżenia po takim czasie używania GROMów? Ja je kupiłem nie dawno, gdy wziąłem je do ręki doznałem szoku, są bardzo lekkie, do tej pory biegałem w butach górskich, które są ok. 5 razy cięższe. GROMy wyglądają na bardzo porządnie uszyte, są proste w budowie, podeszwa wydaje się być za śliska w teren zalesiony (one są z resztą zaprojektowane do chodzenia po asfalcie), ale to się okaże w boju. Przy przymierzaniu są wygodne, jak je jutro przetestuję to opiszę swoje spostrzeżenia. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Wygodne, ale grzeją jak cholera. Sznurówki natomiast to tragedia, drugiego dnia urwalem Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Może przez ten rok jakieś lepsze zaczęli dawać. A masz kółeczka czy haczyki (na sznurówki)? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ja je kupilem w styczniu. Mam kółeczka Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Też mam kółeczka. Sznurówki faktycznie do bani, tak się starły przez 1 strzelankę, że wyglądają, jakby były zrobione z moheru. Ale buty wygodne, i nawet nie grzały aż tak. Co do podeszwy to nadaje się jako tako aczkolwiek bez rewelacji. Gdy chciałem zejść z wału, kąt ok. 60 stopni, w każdym razie stromo, ziemia mało wilgotna ale też nie zupełnie sucha to trochę za bardzo się zsuwałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts