Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Buty GROM

Recommended Posts

Ktos kiedys na forum napisał , że kupił buty GROM za 100zł od producenta, temat został skasowany wiec nie wiem kto to napisał :| i mam pytanie czy ten ktoś kto to wtedy napisał może napisać czy kupił te buty jakoś po znajomości czy poprostu hurtem. Jak ktoś ma informacje na ten temat to prosze pisać.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wiem tylko' date=' że w Warszawie można je kupić w detalu za ok 135zł.[/quote']

ORKAN gdzie ?? :D Ta informacja jest dla mnie bardzo wazna, bo musze kupic sobie dobre buty na oboz ASG, a teraz uzywam zwyklych "desantów" i po jednej paro godzinnej strzelance nogi mi odpadają. Gadalem z kumplem co uzywa "Gromów" poleca mi je bardzo, ale jezeli moge kupic je taniej o "pare złotych" to czemu nie, bede mial na lepsze gogle. :wink: :)

Pozdro

Kupisz je w sklepie z odzieżą roboczą (taki blaszany barak na podwórku) niedaleko dworca gdańskiego...

Idziesz międzyparkową od strony słomińskiego i po prawej masz bramę, za bramą budynek, na placu baraki z tym sklepem.

160zł kosztowały rok temu.

Po roku noszenia CODZIENNIE jedyne co się stało to odkleja mi się wewnętrzna wkładka w lewym, podkleiłem taśmą klejącą obustronną.

Daj znać jeśli jeszcze tam będą. Kiedy na nie polowałem było to jedyne miejsce.

edit:

znalazłem kontakt do tego sklepu (leniu ty jeden!)

http://www.protektorsa.pl/index.php?strona...&id=mazowieckie

Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Handlowo-Usługowe „SAMI”

ul. Słomińskiego 1

00-204 Warszawa

tel. 060134876

tel./fax 22 635 12 83

Zadzwoń zanim tam pójdziesz.

• 1 year later...

Odświeżę temat. Jakie są Wasze spostrzeżenia po takim czasie używania GROMów? Ja je kupiłem nie dawno, gdy wziąłem je do ręki doznałem szoku, są bardzo lekkie, do tej pory biegałem w butach górskich, które są ok. 5 razy cięższe. GROMy wyglądają na bardzo porządnie uszyte, są proste w budowie, podeszwa wydaje się być za śliska w teren zalesiony (one są z resztą zaprojektowane do chodzenia po asfalcie), ale to się okaże w boju. Przy przymierzaniu są wygodne, jak je jutro przetestuję to opiszę swoje spostrzeżenia.

Też mam kółeczka. Sznurówki faktycznie do bani, tak się starły przez 1 strzelankę, że wyglądają, jakby były zrobione z moheru. Ale buty wygodne, i nawet nie grzały aż tak. Co do podeszwy to nadaje się jako tako aczkolwiek bez rewelacji. Gdy chciałem zejść z wału, kąt ok. 60 stopni, w każdym razie stromo, ziemia mało wilgotna ale też nie zupełnie sucha to trochę za bardzo się zsuwałem.