kamilz1992 Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Ja bym brał m47. W ak lepiej się celuje, ale m47 łatwiej i szybciej można przeładować. ;-) Quote Link to post Share on other sites
comando44 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 W zasadzie to należy się zastanowić, co się chce osiagnąć. AK47 to karabin, jeżeli chcesz biegać po lesie, będziesz wyglądać z nim lepiej niż ze strzelbą. Możliwość celowania jest przydatna w lesie. Z kolei do CQB lepszy będzie shotgun. Nie porównujcie wykonania. Shotgun DE jest pod tym względem beznadziejny z racji magazynka. Mimo starań, nie udało mi się w moim zamontować żadnego niewystającego zamiennika, acz prace trwają. Gdybym brał dziś, wybrał bym AK. Wygląda znacznie lepiej, kosztuje niewiele więcej, a żywotność oba będą miały podobną. Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 I poleciały posty. Jeszcze raz zobaczę tutaj kłótnie i wyzwiska zamiast dyskusji - polecą bany. To samo będzie jak zobaczę uporczywą niechęć do stosowania polskich znaków, czy niechlujnie pisane posty. Poponuję się zastanowić. Quote Link to post Share on other sites
Jezzer Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 podlacze sie do tematu zeby nie robic drugiego. mysle nad tym shotem de ale mam dylemat. mianowicie: kupilbym sobie wersje z kolba, jednak jest ona szpetna jak cholera (chodzi mi o te, jak by to ujac, plastikowe "blaszki" [o.O] z okraglymi otworami po bokach body), znacznie bardziej podoba mi sie wersja z "drewniana" rekojesiua, jednak jest ona bez kolby. i teraz pytanie - czy te elementy po bokach wersji z kolba da sie odkrecic? w dziale zbrojownia w opisie bylo ze da sie tam cos odkrecic, ale moglo chodzic tylko o te szyny na gorze broni. uscislajac chcialbym zeby wygladal on jak wersja z drewnem, tylko ze z kolba :P czy to jest do zrobienia? linki: z kolba: http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=211 bez kolby: http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=221 Przeczytaj post moderatora powyżej. Stosuj polskie znaki. Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) Nie czaję cię ... Chodzi ci o zawieszenie do pasa ?? Jeśli tak to to przednie da się ściągnąć w 2 minuty a do tego tylnego musisz rozbebeszyć całą kolbę co zajmuje "trochę" więcej czasu. (Jak nie o to chodzi to nie wiem) EDZIO P.S. Czasem miło jest użyć Shifta i Alta. Pomyśl o tym na przyszłość. Edited April 25, 2007 by MaxXxi47 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts