Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Borne Sulinowo/Kłomino 18-20.08.2006 Dyskusja

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Assarin, pokrecilo Cie??? Przeca Ty starozakonny  :P

Jaki tam starozakonny... no może troszkę stary, ale zakonny ?!

A właśnie, to my mamy rope? bo ja zawsze myślałem że naszym strategicznym dobrem jest wełna wielbłąda. 8O

- Get some Marines Get some !!

- Yeah! yeah! get more marines... na 6 nie opłaca mi się wysadzac... :lol:

PS

Ogłoszenie-

Zamienię szkoloną kozę na nie szkolonego wielbłąda. Koza jest szkolona do ataków terrorystycznych. Rozróżnia Marines, Hummve, abramsa i trabanty. Cele wybiera w zależności od ciężaru ładunków. Nie używana.

Zamieniam bo szykuję atak na bazę.

Przyjechaliśmy dać Wam demokrację i Mc Donald's, oraz nakarmić Wasze kobiety i spłodzić im lepsze dzieci...

Przyjechali nam biedni emigranci z ameryki ... spragnieni wojen, ludzkich posiłków i przedewszystkim szczupłych kobiet...

Przyjmiemy biedaków i podzielimy się tym czego mamy pod dostatkiem... mianowicie 7.62x39

Przyjechali nam biedni emigranci z ameryki ... spragnieni wojen, ludzkich posiłków i przedewszystkim szczupłych kobiet...  

Przyjmiemy biedaków i podzielimy się tym czego mamy pod dostatkiem... mianowicie 7.62x39

Od ludzkich posiłków i szczupłych kobiet to mamy bazy w Europie. Więc nie potrzebne nam jakieś brzydkie stwory z wąsami do tego przykryte prześcieradłami.

Bardzo cieszymy się z gościnności naszych wschodnich braci. W ramach wymiany za 7.62x39 wyślemy wam technologię atomową w tempie "rakietowym" ;)

Dzikki, Ty przypadkiem nie miałeś tam jechać jako NEUTRALNY korespondent wojenny? :D

Miałem Krecie, ale poczułem się w obowiązku wystąpić tam jako Dobry Głos prowadzący wiernych do walki o obrone domów swych, kobiet oraz innych dóbr przed niewiernymi.

Mogę obiecać, że będę neutralny ... do momentu aż zobaczę pierwszego brudnego amerykanina wchodzącego do domu.

Witam,

Mam pytanie do ludzi jadących z krakowa lub okolic, czy nie znalazłoby się miejsce w samochodzie dla 3 osób, oczywiście za odpowiednią opłatą, każda ilosć miejsc nas interesuje.

Jeżeli to nie wypali czy są jacyś maniacy dostający się do Bornego pociągiem lub autobusem, proszę o wszelkie informacje.

Ps. Koze mamy przenośną, składa się w kostkę więc nie będzie zajmować dużo miejsca.

Bueheheheh.. a to wy nie widziita ze to wielbłąd klacy D? pije 30l na 3 dni i od 0 do 100 rozpędza się w 3,5min ... wypas.. ale to jest miejska wersja, w terenie niespecjalnie poniesie 5 ludzi. Wiem bo sprzedałem tn typ rok temu... traz mam wielbłąda miniwana... ten to dopiero ładowny jest :D wszyscy wejda i jakas bomba sie nawet zmieści ;)