thor_ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 I ja tylko dodam żeby Pan Artur_m4 podrzucił ten wątek swojemu tatusiowi do przeczytaniua a napewno się za synkiem wstawi i załatwi mu wstęp na imprezę :) (może ma starszą siostrę ?? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Hey, koniec pitolenia. Wrocmy do powazniejszego tematu przedszkolanek i zagrody. 8) Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Arturze_m4 - zapewne widzisz, że swoim użyciem wulgaryzmów i trafnych porównać (komandosi, vietnam) zyskałeś sobie rzeszę sympatyków. Mam nadzieję, że moi koledzy wyjaśnili Ci już odwieczne pytanie "DLACZEGO". Proponuję nie ujawniać się na samym zlocie. :| Ewentualnie podskocz na ciastka do wujka Kaprala. A użytkowników proszę o powrót do pierwotnego wątku. Pamiętajcie, że Borne już tuż tuż - Organizatorzy jadą tam za tydzień więc pozostaje kontakt tylko telefoniczny (tak dzikki, będziemy musieli odłożyć te flirty gadu gadu na kilka dni). Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na zlocie! Ps. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś kto zna się dobrze na upgrade'zie mógł zabrać narzędzia i podkładki pod zębatki. Muszę wymienić je na Super Torque Up, nie jestem jednak w stanie zrobić tego sam. Odwdzięczę się :twisted: Pacjent to M15A4 Rifle. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Artur_m4: zapraszam do "zielonego"... przyjmiemy, przytulimy (w kwestii szczegółów Brymer Cię przytuli :D nie ja ) i będziesz miał okazję się wykazać... a swoją drogą już tłumaczyłam (kilka stron temu) jak to jest z imprezami tego typu... to nie zielone, więc powiem Ci z pełną satysfakcją: POSZUKAJ :D BO TO JUŻ BYŁO :D Dzikki: Ktoś tu jest niewyżyty chyba :wink: hm? No i popieram QBS-a: back to topic... NOW! Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Xie to pewnie przez niedobory kebabu w organizmie. Ciekawe czy w Borne go mają ? Wiesz taki w bułce z grilla i z serem. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Bułkę se przywieziesz, grill może będzie jakiś hmm ser... coś się wymyśli :twisted: a mięsko się upoluje na miejscu :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Teoretycznie nie jest to zły pomysł. Taki kebab może co prawda nieco chrzęścić w zębach, ale pozostanie satysfakcja z własnoręcznego upolowania, oporządzenia i przygotowania mięsa. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Matko jedyna! ... Xie, jak ty z nimi wszystkimi wytrzymujesz... toć to banda wyposzczonych samców!... :D :mrgreen: A w temacie "papu" to mam pytanie, będzie można odpalić jakiś mały stosik w okolicy własnych legowisk, celem uważenia magicznego napoju zwanego kawą? Bo ja , widzicie, na kawę "chodzę". Jak nie wleje w siebie kawy to nie zajdę daleko. :F Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Moralez to podobnie jak ja. Jednak dodam, że przy okazji kawy i dymkiem nie pogardzę. Coś się skręci w ramach wyższej konieczności. Co do wyposzczoności to sobie wypraszam. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mowisz, ze dla doroslych... mowisz o wieku 18 lat czy nie, czy moze wyzszym albo nizszym... doroslosc nie oresla sie po wieku...O cholera... To leć szybko do Sejmu i im powiedz, że coś namieszali w prawie, że pełnoletniość jest jasno określona na ukończone 18 lat. Czyli jak powiedzmy bede mial 18 lat, to dopiero moge zaczac sie strzelac... bo teraz nie(tak wynioskowalem...)Jeśli dorośniesz i nie będziesz ostatnim idiotą to dokładnie tak. Quote Link to post Share on other sites
bartons Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 co do małych stosików to nie powinno być problemu :) co do większych to pewnie przygotujemy kilka miejsc, gdzie będzie można rozpalić coś większego :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Mały stosik nuklearny ... marzenie każdego dziecka. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Moralez to podobnie jak ja. Jednak dodam, że przy okazji kawy i dymkiem nie pogardzę. Coś się skręci w ramach wyższej konieczności. No dymek obligatoryjnie, jakoś trzeba dopalić organizm :D Co do wyposzczoności to sobie wypraszam. A, to ja przepraszam. :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Jak się wyrobie to wezmę specjalne cygara dla tych, co zaoferują dobrą kawkę w zamian. Co do obrażania się to może powiem kawał jakiś ... np o gąsce Balbince. Quote Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ależ Wodzu, co Wódz... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 To ja przepraszam... Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Zaraz, zaraz, nie tak nerwowo. A to była 46794876 narada wodzów starszych i nie tylko? ... I gdzie był dowcip o gąsce balbince? To były czasy kurcze... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Pasoo[Madness] Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Moralez jak już się tak rozpisałeś szczególnie ze piszesz o ogniskach, które mogą zgasnąć, a wcześniej ktoś wspominał o parasolach (pomimo tego ze chodziło o ogródki piwne) to dodałbyś ze, jeżeli będzie padać to twoja wina. :wink: W ostateczności nasza. Trzeba przygotować społeczeństwo na takową możliwość. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ha , właśnie... Tak się składa że kolega Pasoo oraz moja skromna osoba powodują , jakby to łagodnie przekazać... hm... no jak jesteśmy w odległości mniejszej niz 1km od siebie, to ... no kurcze no powiem zeby nie było... to deszcz leje jak cholera podczas strzelanek. I nie jest to moja wina.. to Pasoo jest nosicielem klątwy! PS ja jestem tylko katalizatorem conajwyżej. Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 A ja sie martwie tym zeby pogoda była, byle jaka ale żeby była. Bo jak żadnej nie będzie to co zrobimy ?? :wink: Aha, i proponuje zrobić posiedzenie KBDCh, przy herbacie ziołowej :wink: Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Bezapelacyjnie ! Przed scenariuszem ustalimy kto po jakiej stronie będzie walczył, wybierzemy COC, ustalimy częstotliwości komunikacji, wnkniemy w struktury, zlokalizujemy newralgiczne punkty w obronie i łańcuchu dowodzenia i przyczaimy się w gotowości do akcji. A na sygnał z COC uderzymy. Przegonimy wszystkich, przejmiemy okolicę i ogłosimy niepodległe państwo... United Ladn of Grandparent's. A potem oczywiście uroczystości i wspólna konsumpcja napojów itp. ... tylko co będziemy robić 19go i 20go? ... :F PS. Zaczyna mi się wieczorna głupawka.. :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nie martw się. Właściwe to ciesz się, że jest tylko wieczorna. Quote Link to post Share on other sites
Pasoo[Madness] Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ja wiem czy taka wieczorna.. Jak bym wkleił, co odprawiasz o każdej porze na PFASG to by cię jeszcze z rebelii wyrzucili i byś się musiał zaciągać do US Army na Bornym. A jeżeli będzie podczas zlotu stan powodziowy to osobiście sam się zlinczuje i wyjadę z terenu zabawy gdzieś nad jezioro ze skrzynka żubra topić smutki. Dla pocieszenia dodam ze ostatnio klątwa się nie spełniła nie padało, ale za to moje body mp5 poszło w pół..;] Wiec i tak jest cos ze mną nie tak. Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ja ci mówiłem Pasoo, eskalacja klątwy. Panowie, proponuje zbiorowe egzorcyzmy nad tym panem... :) Czy jest na sali egzorcysta? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Bukake i po sprawie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts