konar19 Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 dostałem... jak strzela' date=' jeszcze nie miałem okazji sprawdzić, ALE wygląda super.... póki się nie przyznacie co to, możecie spokojnie uchodzić za bogatych ludzi, których stać na betę TM...[/quote'] Zgadzam sie z wypowiedzia nie kazdego stac na TM a coniektorzy zaraz bog wie jaka krytyka Wlasnie do tych ludzil; - pomyslcie troche o tym ze nie wszysty w tym krraju maja na miesiac 1300 zł zeby je sobie wydac na karabin niektorzy musza sie martiwc by dzieci miał co jesc. Teraz o tym mowie bo od dawna dokucza mi to na tym forum Quote Link to post Share on other sites
pandora Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 niektorzy musza sie martiwc by dzieci miał co jesc.Teraz o tym mowie bo od dawna dokucza mi to na tym forum Masz dużo racji, ale całe szczescie ze np. we wrocławiu nikt na to nie zwraca uwagi ja sam ganiam z P90 TM a Betke teraz okazyjnie dorwałem bo lubie małe kompaktowe karabinki (sorry za offtop) a ze ona jest z DE co z tego wykonana jest naprawde super, w porównaniu z AK47 Cymy widać ze betka jest staranniej zrobiona. Dzis jest planowana wymiana lufy wewnetrznej (stock od P90 -TM) i hu na porzadny markowy . Niestety lufa stockowa to po pierwsze podobno aluminium po drugie jest krótka i dosc szeroka chce włożyc lufe od P90 2,5 cm jest dluzsza ale licze ze nie bedzie wystawac poza tlumik plomienia. Po operacji napisze jak osiagi i skupienie i jak to działa :) Pozdrówka Pandi Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 z postow wnioskuje ze to nawet dobra replika jak za ta cene...i mam pytanko jaka sprenzyne trzeba kupic aby ak mialo z 330fps? i czy taka wymiana nie zaszkodzi gunowi?<czy gb wytrzyma> aha czy takie magi benda pasowaly? http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=225 Quote Link to post Share on other sites
pandora Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 aha czy takie magi benda pasowaly?http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=225 Powinny spokojnie pasować no chyba ze są takie jak cymy wtedy bedzie ciezko (magi cymy są za szerokie na gniazdo Bety - bez dremelka ni rusz) Pozdrówka Pandi Quote Link to post Share on other sites
YodaSan Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 hmm napisalem do sklepu i odpisali ze na pewno benda pasowac...wiem ze malo osob ma ta replike ale czy wymiana sprezyny tak aby osagnac 330fps jest bezpieczne dla guna? <i czy starczy sama wymiana sprezyny> Quote Link to post Share on other sites
konar19 Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 hmm napisalem do sklepu i odpisali ze na pewno benda pasowac...wiem ze malo osob ma ta replike ale czy wymiana sprezyny tak aby osagnac 330fps jest bezpieczne dla guna? <i czy starczy sama wymiana sprezyny> Gdyby mozna było wsadzic mocniejsza sprezyne bez wymiany bebechow to firma zrobiła by to wypuszczajac replike z fabryki nie uwazasz :) :P A Magazynkami sie nie martw napewno pasuja bo mam ten z linku i mam Cymy jest bez problemowo pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zawac Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Witam:) Jestem posiadaczem tej Bety i musze powiedziec,ze pomimo tak niskiej ceny jest ona bardzo dobra...aczkolwiek mam maly problem w czasie wczorajszej rozgrywki zauwazyłem, ze od ostatniej strzelanki mam mniejsze osiagi na kulkach0.25.....w sumie czasami pluł na 8 metrów, i nie wiem czym to może byc spowodowane. I mam tu pytanie do posiadaczy specnaza, jak i do reszty uzytkowników co mogło spowodowac takie osłabienie?? :| Z góry dziekuje Zawac:) Quote Link to post Share on other sites
pandora Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 a nie zalales HU silikonem, i jakie to były kulki, druga rzecz do tej repliki zalecam 0,2 maks 0,23 bo 0,25 to zaduzo Pandi Quote Link to post Share on other sites
miecius24 Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Magi cymy wchodzą śmiało więc nie bac tyłków, sam mam magazynek cymowski, ponieważ ten firmowy cosik lipny był :roll:. Żadnych dremli mi nie stosować, magi CA i G&G są też gitest. Najlepiej wyglądają te 5.45x39mm Pozdro będe odpisywac co tydzien, ponieważ na moim kompie mam bana, nie wiem z jakiego powodu pozdro Quote Link to post Share on other sites
Zawac Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Pandora chyba...napewno masz racje...sprawa HU....nie zalewąłem go długo ale musze kupić silikon bo mi sie skończył :? A kulki były fitmy P&J, w sumie to te które kupuje sie u krakmanów:) Pozdrawai Zawac Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Nadal nikomu się nie sypnęło? Westie jest tym dość zdziwiony :-) Quote Link to post Share on other sites
Adik Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 a jak sie ma specnaz DE do JG ? warto dozbierac i kupic JG ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 a jak sie ma specnaz DE do JG ? warto dozbierac i kupic JG ? Jak można wyczytać DE jest tańszy i bardziej "niezniszczalny" :-F Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 http://www.airsoft-online.8m.com/UTGSpetzReview.htm Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Kilka fotek dla zainteresowanych... Quote Link to post Share on other sites
Hubcio Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Mi nadal jeszcze się nic nie sypneło :wink: Wszystko wspaniale działa. Jeśli chodzi o pytanie DE czy JG. Obie firmy są sławne przez pierwsze repliki jako słabe i nie warte uwagi. Jestem posiadaczem Betki DE która poprawiła swoje usługi i wypuściła bardzo dobrą replike. Moim zdaniem tym razem JG też chcę wkroczyć na rynek i pokazać że potrafi robić repliki na miarę. Jeszcze nie rozbierałem gearboxa ale mi sie wydaje że w środku jest sprężyna M90( to są moje przypuszczenia). Czekam na jekieś zdjęcia replik po jakiś ulepszeniach :-P Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Czekam na jekieś zdjęcia replik po jakiś ulepszeniach :-P Pozdrawiam Ja bym zrobił następujące rzeczy: - Magazynek wymienić na 5.45 - Chwyt przedni przerobić na ten firmy SRC - Wstawić PSO-1 p.s. Hubcio - masz gg? Quote Link to post Share on other sites
Hubcio Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Moja replika jest już po małych ulepszeniach ale narazie nie mam zamiaru wrzucać zdjęć ponieważ nie skończyłem wszystkiego. A co do PSO-1 to troszke roboty bo jak miałbym w stawiać to body z metalu powinno już być, aby był efekt. Dobrą szyne i także fajny kalimator będzie pasował :-P :wink: do całości :lol: . Pozdrawiam :-P P.S. Arafat (KSK) - Oczywiście że mam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Moja replika jest już po małych ulepszeniach ale narazie nie mam zamiaru wrzucać zdjęć ponieważ nie skończyłem wszystkiego. A co do PSO-1 to troszke roboty bo jak miałbym w stawiać to body z metalu powinno już być, aby był efekt. Dobrą szyne i także fajny kalimator będzie pasował :-P :wink: do całości :lol: . Pozdrawiam :-P Opisz po krótce co "spłodziłeś" :mrgreen: P.S. Arafat (KSK) - Oczywiście że mam. Podeślij mi na PW numer Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Pso do CQB ?? Quote Link to post Share on other sites
Nokter Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 To jak z tą wersją JG? Bo co tu dużo gadać, te FPS'y mnie kuszą... Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Nokter, chyba pomyliłeś temat :-o A po za tym to chyba jeszcze nikt tego niema. Quote Link to post Share on other sites
Nokter Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Nie pomyliłem, tylko nie chciałem zakładać nowego. A co do tego, że nikt nie ma... zobaczymy po świętach<uśmiech> Quote Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 czyli jak uwazacie? Warto za ta cene jak ktos potzrebuje giwerki tylko do CQB? iczy tzreba od razu wymieniac zebatki? Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Ależ Nokterze, nie ma potrzeby zakładania nowego tematu, gdyż takowy już istnieje ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts