sadowski25 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 http://www.gametv.pl/artykul/97// zapowiada sie super HIT!!! ale zapowiadany jest narazie tylko na konsole nowej generacji czyli Xbox 360, PS3 ale nic słychu o PC :( Nawet niewiadomo czy jakikolwiek komputer domowy by to pociągnal za przyzwoite pieniądze. Potrzebna moim zdanie mbędzie karta ATI R520 oparta na technologi Xbox360... Quote Link to post Share on other sites
konrad16 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nie wierzę aby tak wielka produkcja mająca PCtowe korzenie nie została wydana na kompy. Quote Link to post Share on other sites
sadowski25 Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Byc moze pierwszo będzie na konsole New-Gen a później na PC. Quote Link to post Share on other sites
Styper Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nasze poczciwe kompy zawsze będą lepsze nad konsolami. Wypuszczą konsole next gen to zaraz kompik bedzie mu dorównywał i w końcu wyprzedzi, i znowu konsole, i znowu komputery, itd. Więc CoD 3 na 75% będzie na PC! Quote Link to post Share on other sites
Avat Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja tam nie jestem taki pewien, rynek PC w porównaniu z konsolami jest dosyć niszowy i nie można tak dobrze na nim zarobić. Coraz więcej gier wychodzi tylko na konsole, ale ja tam się nie martwię, strzelanki, strategie i przygodówki raczej nie będą wychodzić na konsole. Poza tym w momencie wyjścia CoD'a XBOX360 będzie przestarzały, a z PS3 mają takie problemy konstrukcyjne i logistyczne, że może być totalna klapa i same straty. Już teraz przewidywana cena podniosła się o ok. 1500zł, a wiele rzeczy nierostrzygniętych (np. układ graficzny RSX od Nividii) Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Będzie Polski Partyzant :) kórde jesli wyjdzie to trzeba by kupowac nowego kompa Mozna se poogladac :) : http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.html Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 No właśnie słyszałem że autorzy uczyli się naszej historii, żeby tam polakami można było pograć. A jak by amerykanów nie dali to by było miodzio :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Hmmm... zrobili CoD 2 który mi poszedł na Geforce 2 MX400. To moze uda mi sie ta sztuka przy trzeciej części? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Imaginations Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Ponoć w kilku misjach będzie grało się Polakami(!). Nie wiem czy to pewne, ale u kuzyna pisało o tym w gaziecie (tytułu nie pamiętam). Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Hmmm... zrobili CoD 2 który mi poszedł na Geforce 2 MX400. To moze uda mi sie ta sztuka przy trzeciej części? :roll: w cuda wierzysz? Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Ponoć w kilku misjach będzie grało się Polakami(!). Nie wiem czy to pewne, ale u kuzyna pisało o tym w gaziecie (tytułu nie pamiętam). Pan z wywiadu (link powyżej) potwierdza te słowa. Na GF2 MX400 nie pójdzie na 100000% Silniczek CoD3 ma działać już na technologii DirectX 10 więc za wysoka wersja Pixel Shader'a jak na ten typ i model karty graficznej, choć z drugiej strony już nie raz Tweaking czynił cuda na niejednej grze ;) Quote Link to post Share on other sites
Killerczak Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 No właśnie słyszałem że autorzy uczyli się naszej historii, żeby tam polakami można było pograć. A jak by amerykanów nie dali to by było miodzio :mrgreen: W call of duty i mohaa itd związane z 2wś jest zawsze mój naród czyli...DEUTSCHE WEHRMACHT Quote Link to post Share on other sites
woma Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ale w MoH: Wojna o Pacyfik nie ma :wink: BTW CoD3 narazie nie jest przewidziany na kompa, bo CoD2 jest strasznie piratowany i po prostu panom producentom się to nie opłaca. Quote Link to post Share on other sites
Grynio Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Właśnie wczoraj go dostałem i juz dziś przeszłem :D Jest tez na konsolke PS2 bo sam mam Pzdr Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Medyk w filmiku zaśmierdział mi RTCW:ET..jeżeli w tej grze bedą debilne motywy z qaka to ja dziękuje za tą gre...Po prostu nie przystoi takiej gierce taki motyw...Ale z drugiej strony podoba mi się motyw baltefielda 2,czołgi,motorki,samochody do uzytku:)A co do tego,że najpierw bedzie na konsole to ja mam taka teorie:Najpierw w przypadku ps3 piraci bedą musieli znaleść sposób na odpalenie pirackich kopi na nim i odpowiedni program do tego na kompie.Oni w tym czasie bedą sprzedawać oryginalne płyty bo po prostu odwieczny pirat,nie będzie mógł znaleźć pirata i będzie zmuszony kupić orginał w co wątpie,ale z drugiej strony bardzo możliwe... Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 No i koniec COD3 nie będzie dostępny na pc :( Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Że niby to jakaś nowość? Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Przeszłem tą gre na ps2 i mówie że grafika fajna ale nie jest fajna grywalnośc. :wink: Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 IMO granie w fpsy na konsoli to wogule zly pomysl. Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Wbrew pozorom w FPS'y gra się nie najgorzej na X360, trochę wprawy i się można się nauczyć. (2 dni i umiałem już celnie strzelać w GoW czy CoD2) Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 CoD i United Offensive miało świetny "klimat" (choć zdarzały się absurdy oczywiście). CoD2 to już w 100% konsolowa rąbanka bez ładu i składu. Byle do przodu, strzał z przyłożenia i następna misja. Bieda w stylu "przejdź w 2 nocki i zapomnij". Nie polecam. - Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts