Nanteris Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Zależy czego wymagacie od gry... ''magasuper grafy" czy grywalności , ja wole to drugie dlatego RO rlz ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Gra jest jedną z lepszych w które grałem i pewnie bedzie powodem rozwodu :twisted: Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 A ja mam pytanie: Na którym klawiszu otwiera się właz (dowódca, mechanik) w pojedzie? Wiem, że w czołgach się da tylko nie umiem dojść jak. Co do walk pancernych to jedna rzecz mi się nie podoba: Na publikach prawie wszyscy grają czołgistami i granie ot chociażby striełokiem nie ma sensu. A ja teraz polubiłem granie pulemietczikiem. Snajperem też lubie, ale czasem tzw. "lamy" grają snajperką i w ogóle nie umieją wykorzystać tej broni. Quote Link to post Share on other sites
maly jamnik Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 A ja mam pytanie: Na którym klawiszu otwiera się właz (dowódca, mechanik) w pojedzie? Wiem, że w czołgach się da tylko nie umiem dojść jak. A to jest akurat proste , musisz użyć pokrętła myszki. :uśmiech: Mój nick - JuChas Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Dzięki :D Mój nick to K4M!L_PL aktualnie nie gram bo komp w naprawie i używam laptopa. Quote Link to post Share on other sites
maly jamnik Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 najbardziej lubie walki pancerne, bo mam juz niezla wprawe , oraz ostatnio snajperstwo Ja nienawidze walk pancernych ,a co za tym idzie nienawidze mapy Arad oraz Arad-Night... Piechota musi sie tam nabiegać ,a szanse ,że cos zdobedzię,lub zniszczy są i tak nikłe :!: A snajperstwo swoją drogą uwielbiam ,tylko cięzko jest dorwać się do ,,Snajpy". Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 Arad jedna z gorszych map... Ala mapy gdzie maszi piechotę i czołgi ( np. Konigsplatz ) moim zdaniem są najlepsze , nie ma nic przyjemniejszego niż wysadzanie T-34 i IS-2 ładunkiem 5-cio kilowym ;) Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Wiadomo kazdy ma swoj gust, ja arad pokachelem poprostu a teraz mi sie juz znudzil, bo wiecie ciagle granie na tej samej mapie prowadzi do tego. Z customowych to polecam Orel :)) Do snajpy jest sie bardzo dostac w moim przypadku, gdzyz lacze sie z mapa 2-3min i zawsze zostaje mi albo ekipaz tanka albo stierlok(chyba ze w czasie gry wyczaje snajpe :D) Gra niczego sobie , ale moim zdaniem powinno byc wiecej snjperek :ok: Quote Link to post Share on other sites
maly jamnik Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 A co sądzicie o mapach GreyGhostofWar albo Beach-Assault ? ;-) ja osobiście kocham GreyGhostOfWar . Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Mi sie podba Beach-Assault ale i tak kocham kaukasus Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 Konigsplatz i Stalingrad rlz ;) Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Witam, starzy i nowi gracze RO moze mnie znaja z serwerow (ci starzy-jako najbardziej upierdliwego admina w okolicy 8) )... Gram w RO duzo (bardzo duzo) i spokojnie moge polecic ją kazdemu kto szuka odmiany od gier typu "II wojna swiatowa widziana oczami rezyserow z Hollywood". Tutaj granat ( o ile nie wybuchnie w rekach-po tym poznaje sie nowych :wink: ) zabija a nie zabiera 43% hp jak w innych grach, tutaj trafienie czegos z pepeszy z biodra jest tak trudne (początkowo) jak tylko moze byc w grze ktora "udaje" rzeczywistosc... Polecam - biorąc pod uwage cene i jakosc to IMO najlepszy tytul 2006 roku (i najbardziej niedoceniony/nieznany). Bagnet na bron i do ataku towarzysze! (a przed pierwszym okopem czeka juz na was moja artyleria :twisted: ) Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 Heheh Prezes ty adminujesz na Aster ? czy na ICP bo już nie pamiętam :P Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Chyba tu i tu :-P Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Grywam jako pyra.pl. Gram srednio bo nie wszystkie mapy znam. Gra doprowadzi mnie chyba do rozwodu. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Czytam, czytam, chyba pora do empiku śmigać. Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Może warto poczekać na edycje kolekcjonerską? Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kup Miedza, świetna gra, żona już prawie pozew złożyła. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 taaak :D słynny prezes i jego arta na resp :] oczywiscie zawsze sie wypiera zę to nie na resp tylko kamien graniczny :) ale my wiemy swoje Quote Link to post Share on other sites
Trael Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Może warto poczekać na edycje kolekcjonerską? A co będzie w zestawie? Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ulepszona wersja gry zaoferuje: dwie nowe mapy cztery nowe rodzaje broni dwa nowe pojazdy 16 Kart Strategicznych z informacjami o scenariuszach bitewnych i pojazdach bojowych blaszany nieśmiertelnik z logo Red Orchestra płytę DVD z 10 najlepszymi mapami przygotowanymi przez fanów gry Wszystkie dodatkowe elementy spełniają oczywiście warunek zgodności z historią jaki sobie postawili twórcy gry. News pochodzi ze stronki http://redorchestra.cenega.pl i jest z 8 listopada 2006. Teoretycznie wersja kolekcjonerska powinna już być. Kosztować będzie coś 60zł Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ulepszona wersja gry zaoferuje: dwie nowe mapy cztery nowe rodzaje broni dwa nowe pojazdy 16 Kart Strategicznych z informacjami o scenariuszach bitewnych i pojazdach bojowych blaszany nieśmiertelnik z logo Red Orchestra płytę DVD z 10 najlepszymi mapami przygotowanymi przez fanów gry Zdaje się, że wszystko prócz nieśmiertelnika i "kart strategicznych" można potem dościągać z internetu, więc chyba nie warto doplacac tutaj 30 zł. BTW: RO wydawana jest na DVD, nie? Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Nie, 2 płyty CD Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Teraz ta wersja, za pół roku złota edycja, za rok platynowa, człowiek by nigy nie kupił czekając na jakieś bonusy/suweniry. A tak, co pogram to moje !! :killer: :killer: Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Nie ma co ! Jak dlamnie najlepsza gierka pod względem grywalności i realizmu :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts