browoszcz Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Witam! Mam pytanie dotyczące kulek w temacie: czy ktos już ich używał i czy nadają się (czy rzeczywiście są bezszwowe). Cena nienajgorsza :) http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1152189197 P.S jesli umiesciłem temat nie tu gdzie trzeba mozna przsunąć Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Do zwykłej lufy się nadają. Do precki to bym nie ryzykował :wink: A co do "bezszwowości" to nigdy nie wiadomo - może się czasem trafić jakaś "zmutowana" kulka :P Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 jezeli na airshitsguns to napewno sa do dupy Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 na airshoftguns mozna poprosic o darmową próbkę tych kulek!! ja tak zrobilem i dzis mi koles wysłał. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Austin G prawda... xtreme sa dobre, wiem ze wroclaw na nich jedzie i sa zadowoleni, ja zrezta tez :0 Quote Link to post Share on other sites
ARC Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Xtreme precision mieli dobre, choć te 0.3g miały u mnie trochę zmarszczek na powierzchni ;-), ale 0,25 idealne. Też zamówiłem próbkę, zobaczymy ;-). Quote Link to post Share on other sites
troll30 Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Używal ktoś z was kulek P&J http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...t&product_id=27 Albo Cymy :?: http://zbrojownia.linuxpl.com/images/asg/a...lki_cyma_20.jpg Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 P&J używam i moim zdaniem są bardzo dobre, zobaczymy jak się będą spisywać na preclufie bo w stocku nie było żadnego zacięcia. Co do tych próbek to uważajcie bo coś mi się wydaje że airshitsguns robiło taki przekręt że chcieli 18zł za przesyłkę tej gratisowej próbki. Quote Link to post Share on other sites
ARC Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Jeśli będą chcieli by płacić za przesyłkę - to nie przyjmę ;-), niech sobie zabierają, mogli o tym napisać przy ofercie. A P&J też chwalę, ale bez posiadania preclufy, nie mam pewności co do jakości ;-). Ale widać, że są starannie zrobione. Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Co do tych próbek to uważajcie bo coś mi się wydaje że airshitsguns robiło taki przekręt że chcieli 18zł za przesyłkę tej gratisowej próbki. Kuleczki dostajesz całkowice za darmo Quote Link to post Share on other sites
Eddie Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Używal ktoś z was kulek P&J TAK...w mp5sd2 CA + prec lufa SRC 6.03 ...zacięć coprawda nie było ale heh no własnie rozrzut gorszy niż na stockowej lufie i bardziej markowych kulkach. Polecam wysiekać jeden mag P&J oraz jednego maga np golfire-ów. Różnica widoczna wiec lepiej przepłacać (moje zdanie). Pozdrawiam Eddie :!: Quote Link to post Share on other sites
Mifumi Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Ja przed chwilką dostałem próbkę, nic nie płaciłem, jakość dosyć dobra jeśli nie bdb(gładziudkie) Tak patrzac z bliska(bardzo bliska) powinny byc bezproblemowe Tylko mi sie nie przydadza bo dostalem 0,28g hehe Quote Link to post Share on other sites
Maku89 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jakość dosyć dobra jeśli nie bdb(gładziudkie) A, że się tak zapytam strzelałeś już nich :| ? Bo z treści postu raczej nie da się tego wywnioskować. Quote Link to post Share on other sites
Mifumi Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Tak strzelałem Niestety oddałem tylko 2/3 strzały dla tego za wiele o nich powiedzieć nie mogę Quote Link to post Share on other sites
themoon Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Ja kupiłem jakieś dwa tygodnie temu będąc przy okazji we Wrocławiu od niech 4000 tych kulek. 2000 0,20, i po 1000 0,18 i 0,23. Musze powiedzieć,że jestem bardzo zadowolony. Były i w spręzynie DE, w G36 CA i w AK CYMY, bez zacięć, bez problemów. Może airsoftguns.pl chcezmienićswoje oblicze? Bo jak byłem u nich to i dali pooglądać, i czas mieli żeby pokazaćto co chciałem, i żeby w magazynie szukać. Jestem zdecydowanie na TAK. Quote Link to post Share on other sites
corky Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 strzelam z tych kulek i nie mam do nich zadnych zastrzezen 8) Quote Link to post Share on other sites
_domino Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Ja dostalem probke 0,18 - znalazlem takie z nadlewkami i szwami - zatem pozostane przy blasterach... Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 jezeli ktos ma problemy z repliką ze czasem pobiera o 2 kulki to na nich one juz nie wystepują Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ja także dziś dostałem próbną paczkę kulek 0.18. Chciałem je przetestować w Glocku ale sobie daruję... tak jak napisał _domino, mozna się doszukać kulek z nadlewkami :/. Wyraźnie też widać miejsca połączeń... Quote Link to post Share on other sites
browoszcz Posted September 8, 2006 Author Report Share Posted September 8, 2006 ja dostałem 0,28 i żadnych nadlewek nie ma 8) tylko że 4% kulek wyrzuciłem bo były całkiem popękane :P Quote Link to post Share on other sites
ARC Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Mnie też przyszły. O,18. Wyglądają dobrze, lepsze wydają się od P&J Krakmana, tak samo lekko matowe, na 250 sztuk znalazłem 1 z minimalnym dołkem i 3 z wyraźniej zaznaczoną linią łączenia formy. Takiej linii można się dopatrzyć na wielu, ale jest minimalna. Cena też nie jest rewelacyjna. Warto kupować 0,18, 0,20 i 0,23. 0,25 kosztują tyle co Xtreme - a te są dużo lepsze. A cięższe Gunfire są już droższe od Xtremów. Dopatrzyłem się za to u nich kulek kolorowych i czarnych (dla mnie zielonych) i niebieskich firmy Ghost ;-). Wszystkie 0,12. Jeśli ktoś używa tak lekkich, mogą być ciekawe. Są tańsze od wszystkich innych - ale jak z wykonaniem? Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Czyli 0,18 rozsyłają chyba większości, bo dziś też mi takie przyszły. Jak na moje oko to wykonanie chyba trochę gorze niż P&J. Zauważyłem że Gunfire są mniejsze od P&J, średnica Gunfire to 6,00-6,01 a P&J to 6,02-6,03, mieżyłem śrubą mikroetryczną (nie ściskałem tylko sprawdzałem czy kulka bez problemu przejdzie przez daną odległość śruby). Ja jednak zostanę przy P&J bo i tańsze i moim zdaniem lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Bestyj Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 no coż, a ja nie sprawdze, bo widac chyba na mnie oszczędzili i wysyłają mi te kulki juz od półtora tygodnia Quote Link to post Share on other sites
fifka57 Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 ja swoje odebrałem dzis 0,20 :D sądze że są dobrej jakosci nie zauważyłm nadlewek itd.... może na kilku tylko łączenie - nie zauważalne poprzez dotyk ale przyglądając się widać:P Quote Link to post Share on other sites
AirSoftGuns.pl Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Witam, Oficjalna promocja na stronie www już się skończyła, ale gdyby ktoś z Was chciał otrzymać jeszcze darmową próbkę proszę o PW z adresem. Przypominam, że próbkę można otrzymać tylko raz. Proszę podawać swój adres email. Pozdrawiam Paweł Zalewski AirSoftGuns.pl Biuro Obsługi Klienta: bok@airsoftguns.pl tel. 071 710 15 23 kom. 507 20 27 22 [ Dodano: Nie 24 Wrz, 2006 ] I jest promocja. Do końca września wszystkie kulki GUNFIRE 30% TANIEJ. Link do kulek: http://www.sklep.airsoftguns.pl/search.php...affiliate=wmasg Przypominam o możliwości zamówienia bezpłatnych próbek (info wyżej). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts