pawel13 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 mam ochote kupic mp5 sd6 JG i nie wiem jak ten karabin sie sprawuje. czy mozecie mi cos doradzic na ten temat?? oto link:http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector.php?product=1139331792 z gory dzieki. Quote Link to post Share on other sites
Kalessin1 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Ja osobiście nie narzekam na ten sklep ale elektryk za 3,5 stowy to nie jest najwyzszej klasy karabin. Przynajmniej takie jest moje zdanie :) Quote Link to post Share on other sites
1337 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Po pierwsze to jest firmy JG. Po drugie lepiej dozbierać 50 zł i kupić MP5-J na Zbrojownia.com.pl (promocja ! ) Zasięg skuteczny tej mp5sd6 to jakieś 30m. Pozdrawiam Leet Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Nie kupuj Jg bo nie śa najlepsze są niekompatybilne mają mały zaqsię gi czesto się psuja Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Nie kupuj Jg bo nie śa najlepsze są niekompatybilne mają mały zaqsię gi czesto się psuja Mów wolniej, bo nic nie kapuję :D Quote Link to post Share on other sites
Sziptar Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Czyli ogólnie nie kupowac MP5 JG, a ja akurat juz mam(MP5A5) i jest za pozno na takie rady dla mnie :evil: Teraz pytanie. Czy ktos sie orientuje jakie magazynki do tego pasuja? Pozdrawiam! :wink: Quote Link to post Share on other sites
over Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Pasuja magazynki od TM/CA - wystarczy spilowac "zabki" z przedniej czesci magazynka. Sa wyzej niz w JG i przez to mag nie wchodzi, po spilowaniu problem znika. Wyprobowane na magazynkach mid-cap MAG i hi-cap Well Quote Link to post Share on other sites
Sziptar Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 A czy magazynki firmy STAR serii MP5 pasuja??? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 STAR raczej będzie pasował po spiłowaniu ząbków tak samo jak TM/CA.... Quote Link to post Share on other sites
malii Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 witam niechce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj tez posiadam replike mp5sd5 firmy jg i posypal mi sie hop up czy ktos moze wie jaki hop up by pasowal do niego. :| Quote Link to post Share on other sites
AsieK Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Czy tą replike (mp5sd6(jg)) da się jakoś ztuningować...ażeby podnieść jej osiągi??:> Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Tak da się lecz czy replika to wytrzyma to ja sobie ręki nie dam uciąc...lepiej kup sobie mp5 cymy albo ak cymy...... Quote Link to post Share on other sites
Bubi Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 jasne że da się ztuninować a jeśli chodzi o kompatybilność np z TM czy CA to są one kompatybilne Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 niby tak, ale gearbox jest jakiś z dupy podobno , bo jg-owski a nie tak jak w wellu czy cymie kompatybilny z tm/ca Quote Link to post Share on other sites
Bubi Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Gb tam jest taki sam kompatybilny jak inne gb i nie powiedział bym że jest gorszy Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Nie jest taki sam, ma dokręcaną ramkę na silnik. Dopiero nowa seria ma typowy gearbox i hopka. Quote Link to post Share on other sites
siułek Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 czyli nowa seria jest leprza? Quote Link to post Share on other sites
siułek Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 a jeszcze pytanie czy realcupySTARA napewno po spilowaniu beda pasowały ? probował ktos? Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 czyli nowa seria jest leprza? tak, ale nie ma jej jeszcze w polsce. Quote Link to post Share on other sites
Uszak Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Czy ta nowa seria to to?? http://gunfire.pl/product-yid-1152189530-M...067-NOWOSC.html .Bo sie zastanawiam nad kupnem tej broni i czytałem, że sie hop-up sypie no ale jak w nowej serii nie ma tego problemu to by mi pomogło w podjęciu decyzji. Quote Link to post Share on other sites
condorado Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Miałem Mp5SD6 i nie polecam tego shitu... Lufła i body nie mają ze sobą nic wspólnego... Straszny złom... Problemy z okablowaniem przy silniczku... Mi osobiście nie podobał się sposób wykonania tej Mp5-ki. Tłumiki to mozna sobie schować do kieszeni... Nic nie dają a przy okazji są dziadosko wykonane... Odlewki i szkrzydełka... Dziadostwo... Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 A jak z zasięgiem i celnością? Może ktoś inny jeszcze ma i pochwali się? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Miałem Mp5SD6 i nie polecam tego shitu... Lufła i body nie mają ze sobą nic wspólnego... Straszny złom... Problemy z okablowaniem przy silniczku... Mi osobiście nie podobał się sposób wykonania tej Mp5-ki. Tłumiki to mozna sobie schować do kieszeni... Nic nie dają a przy okazji są dziadosko wykonane... Odlewki i szkrzydełka... Dziadostwo... Jak kupiłes Mp5 JG I generacji to sie nie dziwie... a pozatym czego byś sie spodziewał po cenie 300-400zł Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Czy ten jest z II generaji ? Dobrze strzela ? Po zakupie muszę coś wymienić czy nie potrzeba ? http://taiwangun.com/index.php?str=product&prId=774 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Z tego co czytałem do II generacja ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts