Domin007 Posted Saturday at 09:01 PM Author Report Share Posted Saturday at 09:01 PM DELAYED. Z powodu zbyt niskiej frekwencji (zebrało się 15 z wymaganych 20 chętnych do udziału) gra zostaje przełożona. Najprawdopodobniej na sobotę 7 lub 21 marca. Dziękuję uprzejmie z chęć wzięcia udziału wszystkim Kolegom, którzy pozytywnie odpowiedzieli na moje zaproszenie i się zapisali. Nie dziękuję osobom, które nie raczyły w ogóle odpisać na wiadomość ode mnie (17 osób z zaproszonych 42). To już nie pierwszy raz i zapewniam, że choć nie jestem pamiętliwy, to to sobie zapamiętam. Ostateczną datę chciałbym wyznaczyć na podstawie Waszego zdania. Niestety mam ograniczoną dyspozycyjność, więc proponuję jedynie dwie z powyższych dat. Uprzejmie proszę by gracze, którzy się zapisali (lub wypisali, @Prochu @arkusz86) także zabrali głos i wskazali, kiedy by Wam bardziej pasowało lub czy wolicie byśmy dali sobie spokój z frontem wschodnim I wojny światowej albo z Wielką Wojną w ogóle. Głosujemy w postach. W związku z powyższym tematu nie zamykam, a po weekendzie wyczyszczę go z dotychczasowej listy. Może na marzec uda się zebrać kworum... Quote Link to post Share on other sites
PolishPartizan Posted Saturday at 10:17 PM Report Share Posted Saturday at 10:17 PM Dokończmy chociaż cykl z hukiem :) Wnioskuję za 7 marca. Quote Link to post Share on other sites
SadoMason Posted Saturday at 11:17 PM Report Share Posted Saturday at 11:17 PM też głosuję za 7, oraz za tym by impreza się odbyła nawet jak będzie z 10 osób, oby mrozy były lżejsze Quote Link to post Share on other sites
Basil Posted yesterday at 11:11 AM Report Share Posted yesterday at 11:11 AM Ja niestety mam już plany na 7 marca, natomiast będę obserwować wątek i życzę powodzenia o7 Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted yesterday at 12:34 PM Report Share Posted yesterday at 12:34 PM SadoMason, Właśnie snieg i mróz miał byc najwiekszą atrakcją tej gry. To byłaby trzecia gra ash w śniegu. A jak jest snieg, to lepiej, zeby był mróz. Jak mieliśmy grę w górach, był mokry śnieg po kolana - nic przyjemnego. MNie marzy sie taka pogoda jak teraz na grę w klimatach arktycznych - jak "Wyspa Niedźwiedzia". Quote Link to post Share on other sites
XrayPl Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 7 marca niestety nie będę w wstanie wziąć udziału, dlatego głosuje na 21.03 Quote Link to post Share on other sites
Bradley97 Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Na marcowy termin chętnie się zjawię, jeśli nic się nie wysypie. 7.03 jestem w Bieszczadach, ale 21.03 jest ok. Quote Link to post Share on other sites
DBWReserve Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Oba terminy marcowe pasują bo mam na razie wolne zwłaszcza 21.03.26. Mój głos zdobywają krupki górki lepszy dojazd niż do zduńskiej Quote Link to post Share on other sites
KubaJozefek Posted 41 minutes ago Report Share Posted 41 minutes ago Najbardziej mi pasuje 21.03. Pozdrawiam wszystkich. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts