ATISHOO Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Niedawno powstała grupa: COMANDO ELEKTRONICA stronka: www.comandoelektronica.za.pl Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Chłam. Link to post Share on other sites
Aliant Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ughh... Za dużo reklam i te zdjęcia kiepskiej jakości nijak pasyją do reszty. Link to post Share on other sites
Kamil Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 STRA-SZNE. No poprostu chałupnicza robota (ale taka za pomocą dłuta i młotka) aż wali po oczach... Link to post Share on other sites
malachai Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Kolorystyka wali po oczach :ściana: A zniechecilem sie juz w polowie dokopywania sie do strony poprzez reklamy... Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Nie podoba mi sie strasznie, jak wyzej napisali kolorystyka WALI po oczach. Czeka Was duzo pracy, zeby zrobić cos porządnego z tej stronki. Nie wiem kto robil te stronke, ale wyglada mi to na robote jakiegos 14-latka, sorki ale taka jest prawda... . Link to post Share on other sites
asterix[GAL] Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 tak jak przedmówcy. ps. Mam dziwne wrażenie kiedy czytam to co jest na stronie gł. - powstał nowy klan CS ? :mrgreen: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 strona wyglada tak jakby została wdeptana w gówno przez brudna stope z całą kolonią pieczarek mniezy niemytymi paluchami :wink: Link to post Share on other sites
oficer80 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja tak okrutny jak część poprzedników nie będę. Ale moim zdaniem ta strona jest nieudana. Zdecydowanie wymaga ona dużo pracy, a właściwie wybudować ją musicie od nowa. Dla mnie to ona trąca totalnym amatorstwem, a przy tym zrobiona jakby bez pomysłu. Życzę owocnej i zakończonej sukcesem pracy :) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 A ja się zastanawiam czy nie wprowadzić dodatkowego punktu do regulaminu, stawiającego pewne wymogi do spełnienia przez "ogłaszaną" stronę... Ten wątek byłby jednym z pierwszych, który by wyleciał. Zero grafiki, kod archaiczny, użyta masa niepotrzebnych skryptów. To co można by nazwać grafiką kompletnie jest nieestetyczne i poprostu ochydne. Rozumiem, że jakoś trzeba zacząć i sie nauczyć, ale nie ogłaszać czegoś takiego w miejscu publicznym. Wstyd. Zastanawiam się czym się autor kierował, żeby się tutaj pochwalić tym "cudem". Link to post Share on other sites
RainMaker Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 nie kazdy wszak ma zdolnosci artystyczne ;) nie kazdy w rzeczy samej potrafi brak tych zdolnosci w sobie odkryc :) Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 No więc...dzięki za opinie. To nie ja jestem autorem tej strony, ale dzięki waszym uwagom będe mógł mu przekazac co jest nie tak . Ale nie chdziło mi o ocenę strony tylko o sam fakt powstania grupy. PS. W sumie to mi też sie ta strona nie podoba... :wink: Link to post Share on other sites
Julas Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 W pełni zgadzam się co do tego regulaminu w dodatku uniknelibyśmy tego typu komentarzy: strona wyglada tak jakby została wdeptana w gówno przez brudna stope z całą kolonią pieczarek mniezy niemytymi paluchami Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Taki regulamin będzie w 100% słuszny i potrzebny dość....a strona kicha totalna/....... Link to post Share on other sites
Recommended Posts