woma Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Próbowal ktoś robić tracer? TO LINK Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Myśłałem o czymś takim ale okazało się że za około 100 mozna na WGC kupić gotowy więc odechciało mi się ;) No i z czasem doszedłem do wniosku że tracery to tylko zabawka bo w czasie nocnego starcia nie mają sensu bo zdradzają idealnie pozycję strzelca Quote Link to post Share on other sites
woma Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 Podejrzewam, że mówisz o tym, że widać to śmieszne światełko z gniazda :wink: myśle że po dobrym uszczelnieniu maga nie świeciłoby bokami. Mimo wszystko świecące kulki zdradzają pozycję strzelca, ale to przecież dla samego bajeru :P Najdroższa z tego projektu jest dioda, która w Polsce kosztuje 45zł, myślicie, że słabsza dałaby radę? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Najprościej było by chyba wstawić diodę (zwykłą białą za pare zł) do hi-capa, zasilić ją trzema bateriami LR44 i powinno działać :roll: Nie są to aż tak drogie rzeczy, żeby nie spróbować ;) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Zawsze można nosić kulki w woreczku i przed wsypaniem do maga potraktować je latarką :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Tyle, że kulki fosforyzujące są lekkie i nieprecyzyjne. Quote Link to post Share on other sites
woma Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 ale za to jaka sieczka w ciemnych pomieszczeniach lub na otwartych przestrzeniach? :wink: Quote Link to post Share on other sites
FireBurner Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 diode luxeon III mozna kupic za 19 zl na allegro. Podejrzewam ze slabsza tez by starczyla, a kto wie czy biala superjasna za 1zl na allegro nie bylaby dobra (bardzo prawdopodobne) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts