Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Czy nie znacie jakiegoś sklepu sprzedającego airsoftową replikę PK?

Szukam od kilku dni, ale znaleźć nie mogę.

Pozdrawiam,

Cthulhu.

Edit: właśnie PK znalazłem w ofercie Trapper Industries.

Widział ktoś to może? Ktoś może ocenić pracę/wygląd/osiągi? Jak z wnętrzem? Nie wspominam nawet o cenie ;)

Posted
Widział ktoś to może? Ktoś może ocenić pracę/wygląd/osiągi? Jak z wnętrzem? Nie wspominam nawet o cenie

Wygląda kiepsko, bebechy z AK TM. Ogólnie - "replika" dla desperatów. Nawet magazynka nie próbowali zaleźć takiego jak trzeba. Cena z kosmosu - jak za MG42 Shoei. No a zupełnie nie ta liga.

Na 2007 (raczej koniec) jest planowane pojawienie się PKM z VFC - trza czekać.

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

No to jak ma się to trzymać? Na słowo honoru?

Przecież w prawdziwku też to jest przykręcone/przynitowane.

Poza tym to co jest na zdjęciu to nie żaden RIS, a to co jest na stronie Kalinki to nie szyny tylko montaże.

Może zdecyduj się o co pytasz.

Doświadczenia z monowaniem szyn do PKM? No chyba tylko z wojska.

Bo zbyt wielu replik airsofowych PkM nie ma na świecie - z 4-5 - może jeszcze kilka na Wschodzie Europy.

Posted

Być może nie wysłowiłem się wystarczająco zrozumiale. Jak więc widać na załączonym wyżej zdjęciu PK POSIADA JUZ boczną szynę (dlatego test to PKM) a moje pytanie brzmi czy boczne montaże z szyną ris (jak w podanym linku, na których będzie można zamocować optykę) będą pasować do PKM?

• 4 weeks later...
Posted

Mam pytanie. Czy pokrywa komory zamka (sama pokrywa, bez mechanizmów) jest istotną częścią broni? Jeśli nie to czy można tą część gdzieś kupić?

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...